Ponturi fotbal american 16.09.2021

0

Dupa un weekend profitabil atat in NCAAF cat si in NFL, avem in fata o noua saptamana de fotbal american.

In aceasta noapte se deschid etapele atat in fotbalul de colegiu, cat si in cel „mare” (Week 3 + Week 2), asa ca o sa incerc sa ofer cel mai inspirat pont la disputele ce se desfasoara in aceasta noapte.

Wade
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Procentaj: 46%
Castigate: 23/50
Week 3 din NCAAF se deschide cu un duel intre doua echipe ce vor sa treaca peste performantele mai putin bune din primele doua etape. Bobcats calatoresc in orasul Lafayette pentru un match-up mai atractiv decat o arata cotele vs Cajuns. Ohio a pierdut pe teren propriu primele doua meciuri cu Syracuse si Duquesne, ultima partida fiind o reala surpriza.

Louisiana a pierdut clar in Week 1 vs Texas, si apoi in Week 2 a castigat la doar un field goal vs Nicholls State. Cele doua ofensive sunt aproximativ similare din proiectile expertilor NCAAF, iar in secondary - oaspetii pot crea probleme in coverage la aruncarile adversarilor. Ajustez acest handicap cu un punct in plus pentru a prinde acele 3 TDs - un key number solid in opinia mea.

Louisiana-Lafayette - Ohio (ora 03:00)
Pronostic: Ohio +21.5 puncte Cota: 1.85

Click aici pentru a paria acest pronostic
Nu se joaca doar NCAAF in aceasta noapte, ci si NFL, in D.C. avem deschiderea Week 2 intre Football Team si Giants. Am urmarit cele doua echipe in prima saptamana si am vazut doua defensive extrem de agresive, in timp ce ambele atacuri au avut de suferit. E greu de spus cine va castiga acest match-up, desi jucatorii gazda sunt favoriti, nu e exclusa o surpriza.

Daca la pontul de pe Youtube propus (under), valoarea s-a pierdut, de la 43.5 puncte linia a ajuns la 40.5, m-am orientat spre performantele jucatorilor. In meciul de pe MetLife Stadium, Giants i-au permis lui Melvin Gordon (RB) sa realizeze 101 rushing yards si 1 eseu. Giants sunt solizi in mijloc cu Leonard Williams si Dexter Lawrence, insa ii poti ataca pe margine, iar Antonio Gibson este mai mult decat capabil sa faca asta.

Washington Football Team - New York Giants (ora 03:20)
Pronostic: Antonio Gibson marcheaza TD oricand Cota: 2.15

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
50 din 78 64% +883.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here