Ponturi fotbal american 17.09.2021

Scris de Wade17/09/2021

Nu am fost inspirat la ponturile oferite azi-noapte in fotbalul american, un bilant de 0W-2L ce nu-mi cade bine inaintea unui weekend plin de NCAAF & NFL.

Avem doua partide la noapte in fotbalul de colegiu, la ambele imi plac valorile pe echipele favorite si doresc sa profitam de asta.

Louisville – Central Florida (ora 02:30) ponturi pariuri

Lousville(1-1) joaca al 3-lea meci in decurs de 12 zile in fata unei echipe Central Florida(2-0) care are o medie de 49.5 puncte / meci si care totalizeaza 622 yards per game, ambele pe locul secund in State. UCF este o echipa impotriva careia e destul de greu sa pui presiune, avand o linie ofensiva care protejeaza extrem de bine aruncatorul.

Va fi interesant de vazut si cum va reactiona defensiva din Louisville la un alt fast-tempo impus de adversari, ca si in disputa cu Ole Miss, meci pierdut de Cardinals cu 43-24. Louisville au un running game foarte bun, insa vor da de o aparare ce exceleaza la acest capitol. Ma astept la o diminare categorica din partea oapsetilor, si la un succes la o diferenta de minim 1 TD.
Wade
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
Louisville – Central Florida (ora 02:30)
Pronostic: 
Central Florida -6.5 puncte
Cota: 
1.95 @

Illinois – Maryland (ora 04:00) ponturi pariuri

Un alt match-up unde imi place valoarea echipei favorite este la partida din Big Ten intre Illinois(1-2) si Maryland(2-0). Suntem deja in a 3-a saptamana din NCAAF si vedem cum arata de fapt echipele in acest sezon regulat. Cu referire la echipele de fata, Illinois a castigat norocos cu Nebraska si asta s-a vazut in meciurile urmatoare, cand esecurile au fost usturatoare vs UTSA & Virginia.

Maryland in schimb – arata ca o echipa constanta si cu pretentii in acest sezon, castigand in prima etapa cu West Virginia un adversar mai mult decat decent, defiland apoi vs Howard Bison. Terrapins arata excelent in ofensiva, Taulia Tagovailoa coordonand foarte bine aruncarile catre receiveri. Oaspetii sunt superiori la aproape toate capitolele on both ends of the field, asa ca le dau credit pentru o victorie fara emotii.
Wade
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
Illinois – Maryland (ora 04:00)
Pronostic: 
Maryland -6.5 puncte
Cota: 
1.85 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
14 din 21
PROCENTAJ
67%
UNITĂȚI
+445
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: