Ponturi fotbal american 17.09.2021

0

Nu am fost inspirat la ponturile oferite azi-noapte in fotbalul american, un bilant de 0W-2L ce nu-mi cade bine inaintea unui weekend plin de NCAAF & NFL.

Avem doua partide la noapte in fotbalul de colegiu, la ambele imi plac valorile pe echipele favorite si doresc sa profitam de asta.

Wade
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Procentaj: 46%
Castigate: 23/50
Lousville(1-1) joaca al 3-lea meci in decurs de 12 zile in fata unei echipe Central Florida(2-0) care are o medie de 49.5 puncte / meci si care totalizeaza 622 yards per game, ambele pe locul secund in State. UCF este o echipa impotriva careia e destul de greu sa pui presiune, avand o linie ofensiva care protejeaza extrem de bine aruncatorul.

Va fi interesant de vazut si cum va reactiona defensiva din Louisville la un alt fast-tempo impus de adversari, ca si in disputa cu Ole Miss, meci pierdut de Cardinals cu 43-24. Louisville au un running game foarte bun, insa vor da de o aparare ce exceleaza la acest capitol. Ma astept la o diminare categorica din partea oapsetilor, si la un succes la o diferenta de minim 1 TD.

Louisville - Central Florida (ora 02:30)
Pronostic: Central Florida -6.5 puncte Cota: 1.95

Click aici pentru a paria acest pronostic
Un alt match-up unde imi place valoarea echipei favorite este la partida din Big Ten intre Illinois(1-2) si Maryland(2-0). Suntem deja in a 3-a saptamana din NCAAF si vedem cum arata de fapt echipele in acest sezon regulat. Cu referire la echipele de fata, Illinois a castigat norocos cu Nebraska si asta s-a vazut in meciurile urmatoare, cand esecurile au fost usturatoare vs UTSA & Virginia.

Maryland in schimb - arata ca o echipa constanta si cu pretentii in acest sezon, castigand in prima etapa cu West Virginia un adversar mai mult decat decent, defiland apoi vs Howard Bison. Terrapins arata excelent in ofensiva, Taulia Tagovailoa coordonand foarte bine aruncarile catre receiveri. Oaspetii sunt superiori la aproape toate capitolele on both ends of the field, asa ca le dau credit pentru o victorie fara emotii.

Illinois - Maryland (ora 04:00)
Pronostic: Maryland -6.5 puncte Cota: 1.85

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
50 din 78 64% +883.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here