Ponturi fotbal american 28.08.2021

0

Fotbalul american de colegiu (NCAAF) debuteaza in aceasta seara, iar eu am ochit momentan un Value Bet chiar la partida inaugurala.

Imi fac incalzirea pentru sezonul de NFL cu aceste meciuri de colegiu, si, ca de fiecare data o sa incerc sa propun aici cea mai buna valoarea, sau cel mai bun „value per bet”.

Wade
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Procentaj: 46.7%
Castigate: 21/45
Inchid aceasta analiza cu meciul de la noapte din statul Texas, acolo unde avem un duel rival intre New Mexico State si UTEP. Echipa gazda nu a facut nimic sa imbunatateasca o defensiva ce a aratat foarte rau in doua meciuri de pregatire disputate in primavara. In schimb, oaspetii de la UTEP si-au imbunatatit defensiva si vor aplica presiune asupra QB-ului advers.

QB-ul titiular la oaspeti va fi Hardison, jucator ce a inregistrat 10 drops in 144 passing attempts dintr-un clean pocket, si pe care-l vad avand sanse bune sa faca un meci mare in fata unei defensive modeste. Este un revenge game pentru Miners, dupa cele intamplate in 2019, asa ca vad o partida dominata copios de oaspeti.

New Mexico State - UTEP (ora 04:30)
Pronostic: UTEP -9.5 puncte Cota: 1.95

Click aici pentru a paria acest pronostic
Al doilea meci propus azi in NCAAF este duelul dintre Fresno State si Connecticut. Asa cum vedem si la cotele la victorie, nu se pune problema invingatoarei, ci doar diferenta de scor. Handicapul este la -27.5 in favoarea gazdelor, adica 4 eseuri, cam asa se va vedea si diferenta in teren.

Bulldogs au o ofensiva care a inregistrat o medie de 35.6 puncte pe meci in ultimele 5 partide din 2020, toate acestea fiind impotriva unor echipe cu aparari mai bune decat UConn. Nu ma astept sa vedem ceva diferit in aceasta seara, mai ales ca UConn nu a evoluat in vreun meci oficial in sezonul trecut (din cauza pandemiei). Vad un recital al echipei gazda aici.

Fresno State - Connecticut (ora 21:00)
Pronostic: Fresno State marcheaza peste 44.5 puncte Cota: 1.90

Click aici pentru a paria acest pronostic
Handicapul de 7 puncte (1 TD) impus in acest duel este chiar la limita proiectarilor din analytics, asa ca nu ma ating de acest handicap. Am ochit insa valoarea la numarul de puncte, unde o vad usor ridicata. Noul antrenor de la gazde nu a impus nici la echipele anterioare un pace ridicat, asa ca nu ma astept ca lucrurile sa se schimbe deodata aici, mai ales pentru o echipa ce cauta acel running game.

Daca mai adaugam o defensiva extrem de buna a oaspetilor din Nebraska, plus run-urile implementate special pentru Martinez, atunci avem meniul complet pentru atacuri lungite si rularea cat mai mult a ceasului de pe atac. Rush rate-ul la cele doua echipe este similar: 62.8% la Illinois si 59.3% la Nebraska. Under-ul la puncte pare bet-ul inteligent aici.

Illinois - Nebraska (ora 20:00)
Pronostic: sub 55.5 puncte Cota: 1.90

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
49 din 77 64% +826.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here