Ponturi fotbal american 29.08.2021

Scris de Wade29/08/2021

3W0L si un profit de +275u la cele 3 ponturi oferite ieri in fotbalul american de colegiu (NCAAF).

La final de saptamana am ochit doua partide din ultima saptamana de pregatire din NFL Preseason, doua valori pe 2 echipe favorite ce pun accent pe acest meci final de pregatire inaintea sezonului regulat.

New York Giants – New England Patriots (ora 01:00) ponturi pariuri

A doua echipa favorita care-mi face cu ochiul in aceste meciuri finale de pregatire din presezonul NFL este la duelul dintre Giants si Patriots. Giants au pierdut ambele meciuri de pregatire de pana acum, ambele low scoring cu Browns si Jets. Ofensiva condusa de Daniel Jones nu a aratat deloc bine pentru noul sezonul, iar lipsa jucatorilor cheie precum Saquon Barkley sau Kyle Rudolph s-a vazut.

New England a fost una din echipele care a aratat excelent in preseason, iar asta datorita luptei dintre Mac Jones si Cam Newton pentru titularizarea de QB. 22-13 cu Washington si un 35-0 in deplasarea din Philly arata ca Patriots sunt pregatiti on both ends of the field. Indiferent ce aruncator vor folosi Giants (Daniel Jones, Mike Glennon sau Brian Lewerke), Pats au armele necesare pentru a-i opri. Ma astept la o victorie fara emotii pentru New England.
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
New York Giants – New England Patriots (ora 01:00)
Pronostic: 
New England Patriots castiga meciul
Cota: 
1.65 @

San Francisco 49ers – Las Vegas Raiders (ora 23:00) ponturi pariuri

Am ales mai intai partida dintre Niners si Raiders, doua formatii ce abordeaza diferit acest ultim meci de pregatire. Echipa din Las Vegas il tine pe Derek Carr pe margine, in timp ce sunt ceva zvonuri ca Marcus Mariota va fi folosit pentru cateva snap-uri. Titular va fi Nathan Peterman (al 3-lea QB), si nu-i va fi usor in fata unei defensive agresive a adversarilor din San Francisco.

Niners planuiesc sa joace cu toate piesele de baza in aceasta seara. In loc sa ~jucam aceasta partida ca sa fie la numar~ inainte de inceperea sezonului propriu-zis, echipa gazda planunieste sa-i foloseasca pe toti cei 3 quarterbacks: Jimmy Garoppolo, Trey Lance si Nate Sudfeld vor avea toti cateva mingi la dispozitie. Acesta e si motivul principal pentru care ma astept ca Niners sa castige in aceasta seara.
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
San Francisco 49ers – Las Vegas Raiders (ora 23:00)
Pronostic: 
San Francisco 49ers castiga meciul
Cota: 
1.55 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: