Ponturi fotbal CS Mioveni – FC Botoşani (23.09.2015)

168

ponturi pariuri liga 1 romaniaPonturi fotbal CS Mioveni – FC Botoşani (23.09.2015) – În această după-amiază de la ora 16:30 CS Mioveni şi FC Botoşani îşi dau întâlnire pe stadionul Orăşenesc din Mioveni.

Echipa gazdă evoluează în Liga 2 Seria 2, acolo unde după patru runde are şapte puncte. Ea vine după un succes clar obţinut sâmbătă acasă cu Unirea Târlungeni (3:0), partidă în care Roberto Ayza a reuşit dubla. Revelaţia ediţiei precedente a Cupei României – le-a eliminat pe Astra şi Dinamo şi a pierdut cu 3:4 în faţa celor de la CFR Cluj – a mai disputat un joc în această ediţie a competiţiei, trecând cu 3:1 de Flacăra Moreni.

FC Botoşani este pe un trend descendent, astfel că în precedenele şase meciuri oficiale n-a înregistrat decât două egaluri. A părăsi şi Cupa Ligii după un eşec la scor de neprezentare pe terenul Chiajnei. Moldovenii s-au despărţit săptămâna trecută şi astăzi îl vor avea pe bancă tot pe Cornăţeanu. Să spunem despre FC Botoşani că nu este o echipă care să pună foarte mare accent pe Cupa României, fiind eliminată în ultimele două ediţii încă din primul tur.

Claudiu Niculescu a declarat că se aşteaptă ca elevii săi să treacă de FC Botoşani. Tehnicianul gazdelor a declarat că tratează cu maximă seriozitate acest joc. De partea cealaltă Cornăţeanu a spus că nu va menaja pe nimeni şi va începe în linii mari cu acelaşi prim 11 care a remizat cu Dinamo.

Observăm aşadar că ambii tehnicieni tratează cu maxim interes duelul şi de aceea cred că vom vedea un meci frumos şi cu goluri. Mioveniul a punctat de zece ori în ultimele patru partide oficiale, da este adevărat că în faţa unor adversari de alt nivel faţă de cel de astăzi, dar a şi primit şase goluri în această perioadă. Pentru Botoşani este importantă obţinerea unei calificări de moral, dar cu nouă goluri încasate în precedentele cinci meciuri nu-i va fi uşor să reziste astăzi.

Pont pariuri CS Mioveni – FC Botoşani: ambele echipe să marcheze, cota 1.80 la Winmasters

Pariază aici pe acest meci şi la prima depunere ţi-o dublăm până la 200 RON!

Pentru mai multe pronosticuri iti recomand sa asculti Podcastul Biletu-zilei.com -

Linkuri utile video:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here