Ponturi fotbal Luxemburg – Macedonia (05.09.2015)

223

euro2016Ponturi fotbal Luxemburg – Macedonia (05.09.2015) – Disputa din grupa C dintre Luxemburg şi Macedonia consider că n-ar trebui luată pe bilete pariuri astăzi deoarece este lipsită de miză. Întâlnirea va începe de la ora 19:00 pe Stade Josy Barthel. În disputa tur Macedonia a câştigat cu 3:2, după ce la pauză era condusă cu 1:2.

Luxemburg este codaşa grupei, obţinând în primele şase etape un singur punct, în chiar primul joc din campanie, pe teren propriu cu Belarus. După acel rezultat de 1:1 au urmat patru eşecuri, în toate luxemburghezii primind trei sau patru goluri. Din punct de vedere defensiv, chiar dacă au luat opt goluri în trei partide, luxemburghezii au rezistat fără gol primit timp de 27 în fiecare duel, chiar dacă a întâlnit Spania sau Ucraina.

În afară de victoria amintită mai sus contra adversarei de astăzi, Macedonia n-a obţinut alt punct. În deplasare a cedat clar la Spania (0:5), dar a făcut jocuri bune în Ucraina (0:1) şi Slovacia (1:2). Cu două goluri marcate, ambele în primele 20 de minute de joc în meciuri de pe teren propriu, Trajkovski este golgheterul echipei în această campanie.

La început vă spuneam că nu merită pariat pe acest meci pentru că este imprevizibil. Lipseşte miza, totuşi, motiv pentru care cred că vom vedea goluri, minim două sau trei. Ambele formaţii au defensive fragile, primind în medie peste două goluri per joc. Over 2.5 goluri aici, cu miză medie, şi chiar ceva riscant – 1 pauză / 2 final – asta cu mză minimă.

Pont pariuri Luxemburg – Macedonia: peste 1.5 goluri, cota 1.44 la Winmasters

Pont pariuri cotă mare Luxemburg – Macedonia: peste 2.5 goluri, cota 2.25 la Unibet

Pariază aici acest pont şi dacă pierzi primeşti 50% din miză înapoi până la 150 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here