Ponturi fotbal Petrolul Ploieşti – CS U Craiova (20.09.2015)

204

ponturi pariuri liga 1 romaniaPonturi fotbal Petrolul Ploieşti – CS U Craiova (20.09.2015) – Astăzi de la ora 18:30 Petrolul Ploieşti şi CS U Craiova se vor întâlni într-o partidă ce face parte din etapa cu numărul 11 din Liga 1. Puteţi vedea partida la TV pe DigiSport 1, Dolce Sport 1 şi Look Plus.

Petrolul Ploieşti se află în continuare în coada clasamentului din Liga 1 cu doar două puncte. Ar putea urca o poziţie dacă va bifa astăzi al doilea succes din acest campionat. După două eşecuri la zero echipa prahoveană a obţinut un egal pe terenul lui ASA Târgu Mureş, rezultat în urma căruia a ajuns la trei meciuri succesive încheiate cu sub 2.5 goluri. Acasă a luat exact un gol în fiecare din cele patru partide disputate, dar chiar şi aşa a putut obţine cinci puncte, pierzând doar cu liderul din Giurgiu.

Tudose (accidentat) şi Ropotan (suspendat) sunt jucătorii pe care Eusebiu Tudor nu se poate baza în această seară.

CS U Craova a obţinut maximum de puncte din ultimele două etape şi astfel a ajuns pe locul opt în clasamentul Ligii 1. Poate să mai urce un loc dacă va câştiga acest joc, caz în care ar profita de remiza celor de la CFR Cluj. Plecarea lui Sorin Cârţu pare, cel puţin pentru moment, că a dus la reabilitarea craiovenilor. Aceştia au marcat câte două goluri atât cu Voluntariul, cât şi cu CSMS Iaşi. În deplasare are un singur eşec, în chiar primul meci, la Dinamo.

Dumitraş, Madson şi Izvoranu sunt toţi trei accidentaţi astfel că n-au făcut deplasarea la Ploieşti.

CS U Craiova a câştigat cu 2:1 singura vizită din istorie pe terenul Petrolului, asta după ce pierduse meciul tur din sezonul precedent cu 0:2.

Petrolul Ploieşti – CS U Craiova echipe probabile:
Petrolul Ploieşti (4-2-3-1): Peçanha – Beţa, Benga, Genev, Faug-Porret – Marinescu, Bucşă – Peteleu, Zoubir, Varga – Moussa
CS U Craiova (4-2-3-1): Bălgrădean – S. Achim, Kay, Popov, Vătăjelu – Mateiu, Zlatinski – Băluţă, Bawab, Nuno Rocha – A. Ivan

Petrolul acasă, respectiv CS U Craiova în deplasare au din câte patru meciuri nu mai puţin de trei încheiate cu sub 2.5 goluri. La Ploieşti s-a marcat în medie două goluri per joc, asta deşi au venit aici atât echipe din top 3, cât şi de pe ultimele trei locuri. CS U Craiova are golaveraj 3:3 în partidele externe. Cred că sunt argumente suficiente să mergem aici pe sub 2.5 goluri.

Pont pariuri Petrolul Ploieşti – CS U Craiova: sub 2.5 goluri, cota 1.56 la Winmasters

Pont pariuri cotă mare Petrolul Ploieşti – CS U Craiova: x final, cota 3.00 la Unibet

Pariază aici acest pont şi dacă pierzi primeşti 50% din miză înapoi până la 150 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here