Ponturi fotbal preliminarii EURO 2016 – Grupa F (etapa 5)

578

preliminarii euro2016Ponturi fotbal preliminarii EURO 2016 – Grupa F (etapa 5) – Partidele care ne intereseaza cel mai mult pe noi, romanii, vor avea loc sambata seara. “Tricolorii” vor evolua la Ploiesti de la ora 19:00 in compania Insulelor Feroe, in timp ce Ungaria si Grecia se vor intalni intr-un meci extrem de interesant, care i-ar putea scoate pe eleni definitiv din calculele calificarii.

  • Pronostic Irlanda de Nord – Finlanda (29/03 19:00)

Irlanda de Nord se afla pe locul secund in grupa cu noua puncte. Dupa un start perfect, cu trei victorii, a cedat ultimul meci cu 0:2 la Bucuresti. In partidele castigate de fiecare data nord-irlandezii au marcat cate doua goluri si au trei meciuri din patru incheiate cu sub 2.5 goluri. Vor intalni o echipa care a pierdut la zero ultimele doua partide, dupa ce luase punct acasa cu Grecia si castigase in Insulele Feroe. In afara de duelul cu insularii finlandezii nu ne-au oferit nici ei prea mult spectacol. Dat fiind importanta partidei pentru cele doua echipe, dar si modul in care s-au prezentat ele in toamna credem ca sub 2.5 goluri este un pronostic de luat in calcul aici.
Pronostic: sub 2.5 goluri, cota 1.444 la Sportingbet.ro

  • Pronostic Romania – Insulele Feroe (29/03 19:00)

Multi romani sunt speriati de o surpriza inaintea acestui meci dupa ce Insulele Feroe s-au impus in etapa precedenta in Grecia. Nu credem insa ca insularii pot face doua jocuri consecutive. Vorbim totusi despre o formatie careia ii lipseste capitanul deoarece nu a fost invoit de la locul de munca pentu a face deplasarea in Romania. In fata unui public fantastic precum este cel de la Ploiesti credem ca echipa pregatita de Anghel Iordanescu si sa reuseasca ce nicio alta formatie n-a putut in aceasta grupa si anume sa-i marcheze patru goluri reprezentativei insulare. Ultimul joc in care Romania a marcat mai mult de trei goluri a fost tot in fata unui adversar de acest calibru, in octombrie 2013 castigam in Andorra cu 4:0.
Pronostic: Romania sa marcheze peste 3.5 goluri

  • Pronostic Ungaria – Grecia (29/03 21:45)

Ungaria il are pe banca in continuare pe Pal Dardai, desi tehnicianul in varsta de 39 de ani o antreneaza de o luna si pe Hertha Berlin. De partea cealalta, pe banca grecilor se afla un nume nou. Dupa parcursul din toamna a fost adus Sergio Markarian, un tehnician uruguayan in varsta de 70 de ani. Cu un nou antrenor pe banca credem ca si jocurile Greciei vor fi ceva mai spectaulocase. La Budapesta de exemplu ne asteptam sa vedem minim doua goluri, asta pentru ca un egal nu avantajeaza prea mult niciuna dintre formatii si in plus elenii sunt chiar obligati sa riste, sa forteze victoria. 2:2 este golaverajul maghiarilor in cele doua partide jucate acasa in aceasta campanie, in timp ce grecii in singura “iesire” au remizat, 1:1 in Finlanda.
Pronostic: peste 1.5 goluri, cota 1.50, cota 1.50 la Sportingbet.ro

Pariati aici pe meciurile din preliminariile EURO 2016 si primiti un bonus de pana la 400 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here