Ponturi fotbal preliminarii EURO 2016 – Grupa G (etapa 5)

414

preliminarii euro2016Ponturi fotbal preliminarii EURO 2016 – Grupa G (etapa 5) – In aceasta grupa o avem lidera pe Austria cu zece puncte. Lupta pentru calificare este insa deschisa si in ceea ce priveste primul loc pentru ca Suedia si Rusia sunt formatii care pot recupera handicapul existent, iar Muntenegru este si ea acolo in carti.

  • Pronostic Liechtenstein – Austria

Fotbalul din Liechtenstein este in ascensiune astfel ca nu surprinde pe foarte multa lume faptul ca dupa patru jocuri aceasta reprezentativa are patru puncte. A cedat insa disputele jucate in fata unor adversari net superiori, nereusind nici macar sa marcheze in aceste dueluri. Austria are zece puncte din 12 posibile si in mod normal ar trebui sa bifeze inca trei astazi. Austriecii au treuct de Rusia recent, asa ca cel putin teoretic au forta sa invinga si o echipa precum cea a Liechtensteinului. Mizam chiar pe victoria acesteia inca de la pauza.
Pronostic: 2 pauza / 2 final, cota 1.40 la Sportingbet.ro

  • Pronostic Moldova – Suedia

Suedia are deja trei remize in aceasta campanie si si-ar putea complica situatia daca va rata victoria astazi. Intalneste cel mai slab adversar din grupa si chiar daca joaca pe terenul acestuia diferenta de valoare ar trebui sa se vada din plin. Moldovenii au jucat acasa si in ultimul joc, pierzand surprinzator duelul cu Liechtenstein (0:1). Chiar daca nu primesc o cota foarte mare credem ca suedezii vor bifa astazi primul succes extern din campania de calificare la EURO 2016.
Pronostic: victorie Suedia, cota 1.425 la Sportingbet.ro

  • Pronostic Muntenegru – Rusia

Fara doar si poat emeciul zilei din aceasta grupa este cel dintre Muntenegru si Rusia. La o astfel de confruntare este destul de dificil de stabilit invingatoarea, chiar daca Rusia este favorita. Echipa lui Capello a dezamagit insa in aceasta campanie, pierzand in Austria si obtinand doar un egal acasa cu Moldova. Am fi mai degraba tentati sa credem ca vom vedea maxim trei reusite. Muntenegru are doar trei goluri marcate si doua primite in cele patru partide jucate in aceasta campanie. Rusii de partea cealalta, in afara de victoria clara cu Lichetenstein, ne-a oferit trei meciuri sarace in reusite, doua rezultate de 1:1 si un esec cu 0:1 in Austria. Date fiind aceste date credem ca sub 2.5 goluri este alegerea cea mai buna la acest meci.
Pronostic: sub 2.5 goluri, cota 1.48 la Sportingbet.ro

Pariati aici pe meciurile din preliminariile EURO 2016 si primiti un bonus de pana la 400 RON!

Top 3 tipsteri 1-22 martie 2018

  Tipster C P A % CM UP
1 Radu Oprea 39 18 2 68.42% 1.58 Vezi AICI >> 
2 Ag2r 23 11 1 67,65% 1.62 Vezi AICI>>
3 Blancone 49 30 0 62.02% 1.58 Vezi AICI >>
C = pronosticuri castigate
P = pronosticuri pierdute
A = pronosticuri anulate
% = procentajul pronosticurilor castigate
CM = cota medie
UP = da click pe linkuri pentru a vedea ultimele pronosticuri ale tipsterului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here