Ponturi fotbal Spania La Liga 07.03.2015

535

spania-la-liga1Ponturi fotbal Spania La Liga 07.03.2015 – Patru meciuri sunt programate astazi in Serie A si incercam sa gasim la ele cele mai bune pronosticuri. Cel mai duel interesant este cele dintre Elche si Almeria, doua echipe care se lupta pentru evitarea retrogradarii.

  • Pronostic Deportivo – Sevilla

Deportivo nu marcheaza de trei runde si s-a apropiat destul de mult de locurile retrogradabile, la doar un punct. A pierdut de trei ori in aceste trei runde si moralul nu este tocmai bun pentru trupa de pe El Riazor. Sevilla n-o duce nici ea prea bine, avand doar o victorie in ultimele cinci etape si deja diferenta de locul patru s-a marit la sapte puncte. Andaluzii au mare nevoie de victorie si credem ca o pot obtine, ocazie cu care vor incheia si seria de patru esecuri succesive in deplasare, toate partidele jucate insa impotriva unor echipe aflate peste Deportivo in clasament. Sevilla s-a impus clar si in tur, cu 4:1.
Pronostic: victorie Sevilla, cota 2.00 la Sportingbet.ro

  • Pronostic Athletic Bilbao – Real Madrid

Noua victorii Real Madrid si un egal este bilantul ultimelor zece intalniri directe. Madrilenii continua sa fie lideri in Primera, desi in runda precedenta n-au putut trece acasa de Villarreal. A fost a treia partida succesiva jucata de “albi” in La Liga in care se inscriu exact doua goluri. Bilbao nu ia gol de zece jocuri si s-a instalat confortabil la mijlocul clasamentului. Ultimele cinci intalniri directe jucate pe San Mames s-au incheiat cu sub 3.5 goluri si daca privim modul in care au evoluat cele doua echipe in ultima vreme credem ca istoria se va repeta.
Pronostic: sub 3.5 goluri, cota 1.533 la Sportingbet.ro

  • Pronostic Elche – Almeria

Meci interesant intre doua echipe care au fiecare cate 24 de puncte, dar diferenta este ca Almeria este dasupra liniei retrogradarii, iar Elche sub ea. Elche nu castiga de doua etape, Almeria de trei. Gazdele au cinci meciuri succesive incheiate cu sub 2.5 goluri, Almeria nu marcheaza de doua runde, desi in etapa trecuta a jucat acasa impotriva unui adversar de nivel apropiat, Deportivo. Sunt asadar auspicii sa vedem un meci lipsit de spectacol, punctele fiind cu mult mai importante.
Pronostic: sub 2.5 goluri, cota 1.533 la Sportingbet.ro

  • Pronostic Granada – Malaga

Granada a obtinut doar un punct in ultimele patru etape si a ajuns deja la cinci puncte distanta de primul loc neretrogradabil. Acasa are doar doua victorii in acest sezon, prima obtinuta in startul sezonului, iar a doua chinuita cu Elche in finalul lunii ianuarie. Malaga a dublat succesul de pe Camp Nou cu unul acasa cu Getafe si are un moral bun. Se afla pe sapte cu sanse bune de a intra in cursa pentru un loc de Europa League. Chiar daca in toate cele sapte intalniri dircte echipa gazda a luat toate punctele acum ne asteptam ca lucrurile sa stea diferit si astfel o vedem capabila pe Malaga sa ia punct din acest joc.
Pronostic: sansa dubla x2, cota 1.363 la Sportingbet.ro

Pariati aici pe meciurile din Spania La Liga si primiti un bonus de pana la 400 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here