Ponturi fotbal Ţara Galilor – Israel (06.09.2015)

236

euro2016Ponturi fotbal Ţara Galilor – Israel (06.09.2015) – Pe Cardiff City Stadium se vor întâlni astăzi de la ora 19:00 Ţara Galilor şi Israel într-un duel care poate stabili calificarea istorică a galezilor la Campionatul European. Bale şi compania sunt lideri în grupa B cu 17 puncte acumulate. Distanţa de a treia clasată – Israel – este de cinci puncte, astfel că în cazul unei victorii galezii ar avea asigurat matematic unul din primele doua locuri.

Formă bună pentru gazde în 2015. Aceştia au câştigat toate cele trei partide oficiale, după 3:0 în Israel bifând două succese cu acelaşi scor de 1:0. Cu şase goluri din totalul nouă înscrise de galezi Gareth Bale este fără doar şi poate pionul principal din angrenajul gândit de Chris Coleman.

Mijlocaşul Joe Ledley a trebuit să spună pas înainte de acest meci, în locul său fiind convocat David Vaughan.

Israel a încheiat seria de trei eşecuri succesive în runda trecută, joi câştigând cu 4:0 duelul cu mai modesta echipă a Andorrei. Cu trei puncte avans de Cipru şi patru de bosnieci pentru israelieni este foarte important să ia punct din acest joc deoarece s-ar putea trezi foarte aproape cu Bosnia. În această campanie de calificare Israel a jucat până acum trei partide externe. Le-a câştigat pe primele două – în Cipru şi Andorra – dar a pierdut în Israel. De notat că toate cele trei partide au avut parte de goluri în ambele porţi.

În tabăra oaspeţilor sunt ceva probleme de efectiv. Lior Rafaelov, Rami Gershon, Sheran Yeini şi Omer Damari, jucători care în general încep în primul 11, vor lipsi cu toţii la jocul de la Cardiff.

Ţara Galilor – Israel echipe probabile:
Ţara Galilor: Hennessey, Gunter, Taylor, Richards, Williams, Davies, Edwards, King, Ramsey, Bale, Vokes
Israel: Marciano, Melikson, Natcho, Meshumar, Tibi, Dasa, Biton, Zahavi, Ben Haim, Kayal, Hemed

Ţara Galilor şi-a arătat superioritatea în faţa israelienilor în meciul tur disputat cu mai puţin de jumătate de an în urmă. Atunci a câştigat cu 3:0, după 22 de minute excelente, în care a înscris toate golurile. Acum beneficiază de terenului propriu, unde doar Bosnia-Herzegovina i-a rezistat. Cu siguranţă Bale şi colegii săi vor fi motivaţi la maxim de perspectiva unei calificări neaşteptate şi vor da totul pentru a învinge o echipă cre şi-a arătat limitele în primele trei meciuri jucate în 2015. Şi cu problemele destul de mari din punct al lotului cred că israelienii n-au vreo şansă în acest duel.

Pont pariuri Ţara Galilor – Israel: victorie Ţara Galilor, cota 1.83 la Unibet

Pont pariuri cotă mare Ţara Galilor – Israel:Ţara Galilor să înscrie peste 1.5 goluri, cota 2.12 la Winmasters

Pariază aici acest pont şi dacă pierzi primeşti 50% din miză înapoi până la 150 RON!

Top 3 tipsteri 1-18 martie 2018

  Tipster C P A % CM UP
1 Radu Oprea 32 16 2 66.67% 1.59 Vezi AICI >> 
2 Ag2r 19 10 1 65.52% 1.62 Vezi AICI>>
3 Blancone 36 20 0 64.29% 1.57 Vezi AICI >>
C = pronosticuri castigate
P = pronosticuri pierdute
A = pronosticuri anulate
% = procentajul pronosticurilor castigate
CM = cota medie
UP = da click pe linkuri pentru a vedea ultimele pronosticuri ale tipsterului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here