Ponturi Germania Bundesliga – 28.09.2014

743

catsPonturi Germania Bundesliga – 28.09.2014 – In Germania 1.Bundesliga se vor disputa duminica ultimele doua partide ale etapei. Avem parte de jocuri echilibrate, in care toate echipele au cote peste 2 la victorie.

  • Augsburg – Hertha Berlin

Rezultate opuse pentru cele doua formatii in etapa intermediara, Augsburg cedand cu 0:1 la Leverkusen, scor cu care Hertha a trecut de Wolfsburg acasa. Pentru berlinezi a fost primul succes sezonier, rezultat care ar trebui sa dea un plus de incredere in joc. Credem ca vom vedea un meci frumos pe SGL Arena, in ciuda rezultatelor din etapa trecuta. Augsburg acasa joaca frumos, a dat sase goluri in primele doua jocuri, dar a si primit cinci. Nici Hertha nu se lasa mai prejos, departe de propria arena inscriind in fiecare “iesire” cate doua goluri, dar chiar si asa n-a reusit sa castige. Dupa ce in campionatul trecut cele doua directe s-au incheiat fara goluri acum credem ca vom vedea minim trei reusite.
Pronostic: sub 2.5 goluri, cota 1.909 la Sportingbet.ro

  • Hamburg – Frankfurt

Start de sezon de cosmar pentru Hamburg, care dupa cinci jocuri n-are nici macar un gol marcat. Schimbarea antrenorului n-a adus nici ea efectul scontat, Hamburg obtinand un punct in cele doua jocuri cu Zinnbauer (antrenor adus de la echipa a doua) pe banca. Frankfurt nu castiga nici ea de patru jocuri, dar in aceasta perioada a marcat sase goluri. In deplasare a luat punct pe terenuri mai dificile decat Imtech Arena, la Wolsburg si Schalke. Sa spunem totusi ca in zece deplasari in 2014 Frankfurt n-a obtinut decat o victorie. Anticipam un joc incins intre o echipa care cauta prima victorie si o alta care incearca sa ramana neinvinsa in deplasare. Hamburg nu castiga de patru jocuri in fata lui Frankfurt si n-ar mira pe nimeni daca aceasta perioada se va prelungi.
Pronostic Echipa 2 invinge sau meci egal, cota 1.615 la Sportingbet.ro

Pariati aici pe meciurile din Germania Bundesliga si primiti un bonus de pana la 400 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here