Ponturi handbal – 05.12.2016

365

ponturi-pariuri-handball

In prima zi a Campionatului European de Handbal feminin s-a produs prima surpriza. Germania a castigat in fata Olandei, desi Olanda a condus la pauza. Astazi vor fi meciuri foarte dezechilibrate si nu cred ca vom avea parte de surprize.

Rusia – Croatia

Pentru prima oara in istorie, Rusia a reusit sa castige aurul la Jocurile Olimpici si aceasta medalie se datoreaza cel mai mult antrenorului Yevgeni Trefilov. Dupa acest succes, Rusia a pierdut toate cele 3 partide la turneul amical organizat in Danemarca. Probabil cea mai buna jucatoare a echipei, Ilyina rateaza acest turneu final si nici Kuznetsova nu v-a participa. Chiar si in aceste conditii, Rusia are un lot valoros, cu jucatori cu experienta, care pot decide un meci, chiar si la acest nivel. Croatia nu s-a descurcat deloc bine la ultimele doua editii. De fiecare data a terminat pe locul 13. Acum, Goran Mrdjen v-a incerca sa obtina locul 3 in grupa, dar nu va fi usor, avand in vedere ca in lot are doar o singura jucatoare de top, Andrea Penezic.
Pronostic: Croatia marcheaza sub 24.5 goluri @ 1.8 – unibet Pariaza

Ungaria – Cehia

Dupa ce a castigat Liga Campionilor cu CSM Bucuresti, Kim Rasmussen a semnat cu natioanala Ungariei. Toata lumea se astapta la o evolutie buna a Ungariei, dar avand in vedere jucatoarele accidentate, va fi extrem de greu sa obtina un rezultat foarte bun. Kovacsics, Szucsanszki, Zita si Triscsuk, cu toate sunt jucatoare valoroase, care evolueaza la echipele de club, dar din cauza unor probleme, nu vor evolua la acest turneu final. Pentru Cehia este doar a 5-a oara cand participa la un Campionat European si n-a reusit niciodata sa termina mai sus de locul 8. Acum se afla intr-o grupa extrem de dificila si sunt sanse mari sa termine pe locul 4. Hrbkova si Knedlikova sunt cele mai periculoase jucatoare, dar doar ele, nu pot castiga un meci la acest nivel.
Pronostic: Cehia marhceaza sub 24.5 goluri @ 1.75 – unibet Pariaza

Muntenegru – Danemarca

In 2012, Muntenegru a castigat in premiera un Campionat European, dar de atunci lucrurile s-au inrautatit. Acum, Dragan Adzic incearca sa obtina inca un rezultat pozitiv, dar fara Katarina Bulatovic, Milena Knezevic si Jovanka Radicevic, acest lucru va fi extrem de greu de obtinut. Majda Mehmedovic va avea un rol important si nu cred ca se va descurca. Danemarca a participat la toate Campionatele Europene si de 3 ori a reusit sa obtina medalia de aur. In afara de Lotte Grigel si Sandra Toft, toate jucatoarele evolueaza in campionatul intern. Klavs Bruun Jorgensen are la dispozitie jucatoare extrem de rapide, care marcheaza foarte multe goluri pe contraatac.
Pronostic:Danemarca -3.5 @ 1.51 – unibet Pariaza

Bilant luna noiembrie: 9 castigate, 7 pierdute

Bilant luna decembrie: 3 castigate, 2 pierdute, 1 in desfasurare.