Ponturi handbal – 06.12.2016

528

ponturi-pariuri-handball

Ieri a fost o zi cu multe surprize. Romania a fost foarte aproape sa obtina cel putin un pic, Ungaria a pierdut in fata Cehiei la 5 goluri diferenta, iar Danemarca a marcat golul victoriei in ultimul minut de joc.

Polonia – Olanda

Fetele pregatite de Leszek Krowicki au debut cu stangul la acest turneu final. A pierdut in fata Frantei la o diferenta de 9 goluri. Dupa primele 30 de minute, diferenta intre cele doua echipe au fost de 6 goluri. Revenita dupa o accidentare lunga, Alina Wojtas n-a reusit un meci bun, marcand doar 3 goluri. Nici defensiva si nici atacul n-au mers, ca in vremea lui Kim Rasmussen. Tactica pregatita de Helle Thomsen pentru meciul cu Germania a esuat. Vicecampioana Mondiala a fost invinsa, dupa un meci echilibrat, cu rastunari de situatii. Angela Malestein a ratat foarte mult, iar Lois Abbingh a facut un meci destul de slab, desi a marcat de 5 ori. Olanda nu mai permite pasi gresiti si trebuie sa castige neaparat cele doua puncte puse in joc.
Pronostic: Prima repriza: Olanda -1.5 @ 1.5 – unibet – Pariaza

Spania – Serbia

Spania n-a putut sa produca surpriza in fata Suediei si a pierdut la o diferenta de 6 goluri. Extrema Carmen Martin a fost cea mai buna marcatoare, in total a reusit 7 goluri, 4 din aruncarile de la 7 metrii.Alexandrina Cabral si Gonzaler Mireya au prins o zi proasta, nu prea au ajutat echipa. Nerea Pena a evolut doar 9 minute, in care a marcat un singur gol, din 3 incercari. Fara vedete la acest turneu final, Serbia s-a chinuit serios in meciul cu Slovenia, dar in final a obtinut toate punctele puse in joc si cel mai probabil nu v-a rata calificariea in etapa urmatoare. Defensiva n-a functionat deloc, iar in atacul totul a mers ca la carte. Katarina Krpez a jucat 60 de minute, in care a marcat 6 goluri si cu siguranta va fi obosita, la fel ca Sladana Lazic sau Jovana Risovic.
Pronostic: Martin marcheaza peste 4.5 goluri @ 1.75 – unibet – Pariaza

Germania – Franta

Michael Biegler a venit la acest turneu final cu un obiectiv clar, sa obtina un loc mai bun, decat acum 2 ani. Spre surprinderea tuturor, Germania a reusit sa revina in repriza secunda si sa castige meciul la 3 goluri diferenta.Clara Woltering a facut un meci mare, a avut un procentaj de 28%, dar sa nu uitam nici de Huber Svenja, care este golgheterul echipei cu 7 reusite. Exprienta Annei Loerper a contat foarte mult atat in atac, cat si in aparare. Franta n-a stat la discutii in primul meci. A castigat categoric, iar Olivier Krumbholz a profitat de faptul ca are o banca lunga si a folosit toate jucatoarele. Dembele, Estelle si Amanda au facut un meci foarte bun, fiecare a marcat de 5 ori. Allison Pineau inca n-a intrat in ritm, a evoluat doar 30 de minute, dar in acest meci, cu siguranta va primi mai multe minute.
Pronostic: Franta marcheaza peste 25.5 goluri @ 1.87 – unibet – Pariaza

Slovenia – Suedia

Echipa pregatita de Uros Bregar a venit la acest turneu final, fara nicio presiune si acest lucru s-a vazut in primul meci in fata Serbiei. In atac fetele au jucat foarte bine. Ana Gros a marcat de 8 ori, iar Tamara Mavsar de 9. Singura problema este minutele jucate de jucatoarele importante. In fata unui public superb, Suedia a debutat cu dreptul si poate obtine primul loc in grupa. Isabelle Gullden a jucat destul de bine, dar n-a reusit sa marcheze, decat de 2 ori. In schimb, au facut Nathalie Hagman si Henni Alm, fiecare marcand 5 goluri. Pe contraatac este una dintre cele mai periculoase echipe si cu siguranta doresc sa obtina cele 2 puncte puse in joc, pentru a fi sigur de primul loc.
Pronostic: Jucatorul care marcheaza cele mai multe goluri: Hagman vs Gullden? Hagman @ 1.52 unibet – Pariaza

Bilant luna noiembrie: 9 castigate, 7 pierdute

Bilant luna decembrie: 3 castigate, 7 pierdute