Ponturi handbal – 07.12.2016

446

ponturi-pariuri-handball

Pana acum, in fiecare zi s-a produs cel putin o surpriza. Ieri, Serbia s-a impus in fata Spaniei si a asigurat calificarea in etapa urmatoare. Pentru astazi proprun 3 ponturi si sper ca sa fie castigatoare.

Cehia – Muntenegru

Echipa pregatita de Jan Basny a inceput cum nu se poate mai bine acest turneu final. A castigat in meciul de debut, impotriva Ungariei, la un scor neastaptat. La finalul partidei, diferenta de scor intre cele doua echipe a fost de 5 goluri. Michaela Hrbkova si-a aratat din nou clasa, reusind sa marcheze 5 goluri. Mala Veronika a jucat aproape atat in defensiva, cat si in atac si a ajutat echipa cu 5 reusite. Niciodata n-am vazut jucand asa de bine nationala Cehiei si nu cred ca poate mentine acest nivel. Nici Muntenegru n-a fost departe de o surpriza uriasa. A pierdut primul meci impotriva Danemarcei, iar golul infrangerii a fost marcat in ultimul minut. Totusi, mana lui Dragan Adzic s-a vazut, cel putin in defensiva. Majda Mehmedovic a facut ambele faze si a marcat 5 goluri. Cea mai buna jucatoare a fost Raicevic Milena, cu 8 goluri marcate. In poarta, Ljubica Nenezic a prins o zi buna, avand un procentaj de 30%.
Pronostic: Muntenegru @ 1.68 unibet – Pariaza

Croatia – Norvegia

Croatia a debutat cu stangul la acest turneu final, dar a jucat impotriva Rusiei, care este cotata cu sansa a doua la cucerirea trofeului. In primele 15 minute, Croatia a tinut pasul, dar dupa aceea, Rusia incet-incet s-a distantat. Andrea Penezic s-a ridicat la nivelul meciului. A marcat 8 goluri din 17 incercari, dar a evoluat timp de 60 de minute si acest aspect se va vedea in acest meci. Nici Vesna Milanovic n-a jucat rau, a reusit sa marcheze 6 goluri. Spre deosebire de aparare, atacul a functionat foarte bine. Asa cum era de asteptat, Norvegia a castigat in primul meci in fara Romaniei, dar cu emotii. Nora Mork a aratat din nou ca este o jucatoare de top. A marcat de 7 ori si n-a facut deloc faza de aparare. Oftedal n-a jucat la nivelul lui Heidi Loke, dar inca are timp. Kristiansen si Herrem au marcat cate 5 goluri, dar fiecare dintre ele a jucat 60 de minute.
Pronostic:Croatia +6.5 @ 1.56 unibet – Pariaza

Danemarca – Ungaria

Danemarca a avut un meci extrem de dificil cu Muntenegru, dar in final a reusit sa castige toate punctele puse in joc. Mette Tranborg a ratat foarte mult si doar evolutia excelenta a Stinei Jorgensen a scos echipa din necaz. Sandra Toft n-a prins o zi buna in poarta, a aparat doar in singur lovitura de la 7 mentri din 6. Ungaria a venit la acest turneu final, fara cateva jucatoare importante si acest lucru s-a vazut in primul meci. A pierdut categoric primul meci in fata Cehiei si in afara de Kovacs Anna, nimeni n-a iesit in evidenta. Anita Gorbicz a facut un meci slab, la fel ca Bernadett Bodi. Klivinyi Kinga a ratat extrem de mult, a marcat doar 4 goluri din 12 incercari.
Pronostic: Danemarca -1.5 @ 1.66 unibet – Pariaza

Bilant luna noiembrie: 9 castigate, 7 pierdute

Bilant luna decembrie: 5 castigate, 7 pierdute