Ponturi handbal 13.11.2019 propuse de Florin1981

0

Ponturi handbal

Champions League la handbal masculin revine in forta azi cu partide extrem de interesante si cu o miza importanta in vederea calificarii in play-off. Liga Florilor isi va desfasura tot azi ultima runda din 2019, una cu partide atractive.

florin1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Procentaj: 58.3%
Castigate: 14/24
Liga Asobal se anunta in acest sezon extrem de disputat, numai putin de 4 formatii lupta pentru locul secund ce asigura prezenta in stagiunea viitoare de Champions League, primul loc fiind acontat deja de Barcelona care nu pare sa aiba emotii nici in acest an. Cuenca este una dintre echipele implicate in lupta la varful ierarhiei, are 14 puncte in prezent si ocupa locul 5, insa cu o victorie se apropie la doar doua lungimi de Ademar a doua clasata. In aceasta etapa va evolua in deplasare contra celor de la Valladolid, una dintre codasele din Asobal, gazdele au doar 6 puncte dupa 9 runde. Mizez pe un succes al oaspetilor, care in special datorita defensivei, a doua cea mai sigura a campionatului isi pot asigura victoria contra unui adversar mai slab cotat. 

Recoletas Atletico Valladolid - BM Ciudad Encantada
Pronostic: victorie BM Ciudad EncantadaCota: 1.78

Click aici pentru a paria acest pronostic
Sporting Club Portugal pornea cu prima sansa teoretic in aceasta grupa, insa evolutiile sale nu au confirmat acest statut, este doar pe locul 3 in grupa, dar numai are voie sa faca pasi gresiti. Din cele 3 meciuri pe care trebuie sa le mai dispute, are nevoie de maximul de puncte, primul dintre ele va fi pe terenul lui Tatran Presov. Campioana Slovaciei pastreaza sanse teoretice de calificare, dar in ultimele 3 intalniri are doua victorii si o remiza, acestea fiind de altfel singurele obtinute. Mizez in acest meci pe orgoliul si valoarea lusitanilor, care pot castiga acest duel fara mari probleme. 

Tatran Presov - Sporting Clube Portugal
Pronostic: Sporting Clube PortugalCota: 1.88

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
17 din 2763%+380.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here