Ponturi handbal 17.01.2017

289

Ziua de marti 17.01.2017 ne propune la Campionatul Mondial de handbal unele meciuri care sunt foarte echilibrate dar si unele in care se stie de la inceput care este castigatoarea. Vezi in continuare cele trei pronosticuri pe care le recomand.

Germania – Arabia Saudita

Germania porneste favorita clara in aceasta intalnire si se pune doar problema diferentei de goluri care va fi la sfarsitul meciului. Tinand cont de diferenta dintre cele doua echipe pronosticul pentru acest meci va fi legat de diferenta de goluri. Germania are in GENSHEIMER Uwe ,principalul marcator al echipei, siguranta ca va inscrie multe goluri meci de meci. Dupa 2 meciuri Gensheimer are un procentaj de  89% marcand 17 goluri din 19 aruncari. In privinta eficientei echipa Arabiei Saudite care are doar 47% atacuri transformate nici nu se apropie de eficienta nemtilor care au peste 60%. Echipei arabe ii va fi greu cu un adversar ca Germania deoarece nivelul campionatului intern este unul destul de scazut iar intreg lotul de jucatori este de acolo. Nici un jucator al Arabiei Saudite nu evolueaza in afara granitelor. Anticipez ca Germania va castiga usor aceasta intalnire si la o diferenta mare de scor.
Pronostic: Germania handicap -12.5 > cota 1.60; Pariaza acum >>>

Rusia – Franta

Echipa gazda a turneului, Franta a obtinut victorii pe linie pana acum, in toate marcand peste 30 de goluri. Anticipez ca asa va face si in acest meci iar pronosticul meu va fi legat de numarul de goluri pe care il marcheaza Franta. In cele 3 meciuri disputate Franta a marcat 93 de goluri din 141 de aruncari avute la poarta adversa, procentajul fiind de 66%. Echipa Rusiei are unele problem legate de aparare si deeficienta  portarilor care nu prea apara mingi. Media de mingi aparate de cei 2 portari ai Rusiei este de doar 34% pana acum. Cand ne gandim la forta aruncarilor lui Karabatic si compania cred ca le va fi la indemana sa marcheze peste 30 de goluri in acest meci.
Pronostic: Franta peste 29,5 goluri > cota 1.65; Pariaza acum >>>

Angola – Islanda

va fi legat de numar de goluri pe care il va inscrie Islanda echipei africane. Avand 4 jucatori cu procentaje de peste 75% de goluri marcate este foarte probabil ca Islanda sa marcheze in acest meci foarte multe goluri. Media echipei nordice este de 55% marcand 68 de goluri din 123 de aruncari. Pentru Angola poarta a fost cel mai slab compartiment al echipei. Cei 3 portari angolezi nu reusesc sa aiba decat o medie de 18% mingi aparate ceea ce este foarte putin pentru pretentiile unui Campionat Mondial. Cred ca Islanda va marca in acest meci peste 37 de goluri analizand statistica.
Pronostic: Islanda peste 36.5 goluri > cota 1.80; Pariaza acum >>>

Bilantul pronosticurilor mele din handbal in luna ianuarie 2017: 4 corecte – 1 gresit

Pentru mai multe pronosticuri iti recomand sa vizionezi acest video:

Linkuri utile video:

Toate pronosticurile sunt preluate de la Betano >> deschide cont - bonus 500 RON
Pariaza biletul weekendului direct >> https://biletu-zilei.com/biletul-echipei-25-feb-2018
Top tipsteri 1-24 februarie 2018:

  1. Catalin 76% (19C-6P-0A) – vezi aici ultimele lui pronosticuri
  2. Florin1981 75% (18C-6P-0A) – vezi aici ultimele lui pronosticuri
  3. Radu Oprea72.22% (39C-15P-1A) – vezi aici ultimele lui pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here