Ponturi handbal 18.01.2017

235

Ziua handbalistica de miercuri este una care contine foarte multe meciuri. Pe langa cele de la Campionatul Mondial este programat un meci foarte interesant si din Liga Nationala din Romania. 3 pronosticuri mi-au atras atentia si vi le prezint in continuare.

U Cluj – CSM Ramnicu Valcea

U Cluj porneste favorita la victorie in acest meci. Se pare ca dupa venirea antrenorului Florentin Pera  la echipa, elevele sale au inceput sa castige si sa joace si spectaculos. Marturie stau victoriile din amicale si surpriza din ultima etapa, victoria de la Brasov cu echipa locala Corona. U Cluj are un procentaj al aruncarilor de la 7 metri transformate, cu noul antrenor pe banca, de 80%. Din 52 de aruncari cat a avut Corona Brasov la poarta clujencelor a reusit sa transforme doar 28 in gol. Pentru U Cluj cele mai importante jucatoare sunt: Ionica Muntenu , Cristina Laszlo si Chintoan. HCM Ramnicu Valcea, chiar daca a reusit o victorie in ultima etapa, a avut disponibile pentru acel meci doar 10 jucatoare.
Pronostic: victorie Universitatea Cluj > cota 1.50; Pariaza acum >>>

Belarus – Germania

Germania este mare favorita in acest joc. Cred ca va castiga si aceasta partida fara probleme iar pronosticul recomandat face referire la diferenta de goluri de la final. Germania are 100 de goluri marcate din 160 de aruncari, procentajul fiind de 67% aruncari transformate. Trebuie remarcat ca Uwe Gensheimer are 21 de goluri din 23 de aruncari si este fara greseala de la linia de 7 metri, inscriind 15 goluri din 15 aruncari. Portarii nemti au reusit sa apere 40% din aruncari, iar cei din Belarus au o medie mult mai mica de doar 26%, Matskevich avand 31%. Vazand cifrele cred ca nemtii se vor impune si in aceasta intalnire la o diferenta mare de scor.
Pronostic: Germania handicap -7.5 > cota 1.74; Pariaza acum >>>

Arabia Saudita – Ungaria

Echipa Arabiei Saudite va incerca sa se ridice la nivelul, mai puternicei sale adversare, Ungaria. Ungaria va reusi sa se impuna fara probleme si recomand un pariu pe victoria ei la un numar format din doua cifre. Cei mai buni marcatori ai Ungariei  sunt  Jamali Iman si Lekai Mate fiecare cu cate 12 goluri. In poarta cei doi portari maghiari au o medie mai mica de doar 30% reusind sa respinga 35 de mingi din 122 de aruncari catre parta lor. Jucatorii arabi au 59% media aruncarilor transformate in gol, reusind pana acum sa marcheze 73 de goluri. Vazand valoarea jucatorilor din Ungaria consider ca le fa vi usor sa obtina o victorie categorica in acest meci.
Pronostic: Ungaria handicap -9.5 > cota 1.87; Pariaza acum >>>

Bilantul pronosticurilor mele din handbal in luna ianuarie 2017: 6 corecte – 2 gresite

Pentru mai multe pronosticuri iti recomand sa vizionezi acest video:

Linkuri utile video:

Toate pronosticurile sunt preluate de la Betano >> deschide cont - bonus 500 RON
Pariaza biletul weekendului direct >> https://biletu-zilei.com/biletul-echipei-25-feb-2018
Top tipsteri 1-24 februarie 2018:

  1. Catalin 76% (19C-6P-0A) – vezi aici ultimele lui pronosticuri
  2. Florin1981 75% (18C-6P-0A) – vezi aici ultimele lui pronosticuri
  3. Radu Oprea72.22% (39C-15P-1A) – vezi aici ultimele lui pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here