Ponturi handbal 19.01.2017

192

Dupa ce ieri am reusit doar un rezultat corect pentru handbal din 3 meciuri, azi voi incerca sa anticipez cat mai multe rezultate posibile. Meciurile care se disputa sunt foarte interesante atat de la Campionatul Mondial cat si din Liga Nationala a Romaniei.

Franta – Polonia

Franta pleaca mare favorita si in aceasta ultima intalnire din grupa si cred ca se pune doar problema scorului cu care va invinge. Deoarece se anunta un meci fara presiune pentru ambele echipe cred ca Franta va inscrie multe goluri. Karabatic si compania au 68% aruncari transformate in gol reusind sa marcheze de 128 de ori din 187 de aruncari. Franta joaca un handbal in mare viteza, dovada stau cele 24 de goluri marcate pe contraatac din 30 de aruncari. Polonia se prezinta la acest meci cu 57% din aruncari transformate in goluri. Cand ne gandim ca in poarta Frantei este un portar ca Thierry Omeyer sunt sanse ca acest procentaj al Poloniei sa scada dupa acest meci. Un alt avantaj al francezilor este ca portarii polonezi  n-au aparat decat  34% din aruncari, fapt ceea ce ma face sa cred ca Franta va marca mai mult de 32 de goluri.
Pronostic: Franta peste 32.5 goluri > cota 1.82; Pariaza acum >>>

Dunarea Braila – CSM Bistrita

Echipa oaspete va incerca sa se apropie de nivelul adversarei, care este singura echipa triumfatoare in fata campionei CSM Bucuresti in Liga Nationala. Braila are o medie de 25,8 goluri marcate pe meci, statistica ce sigur cred ca se va imbunatati dupa ce in aceasta iarna au reusit pe langa jucatoarele de nationala pe care le au sa o aduca si pe valoroasa Eliza Buceschi. Acest meci este o ocazie perfecta pentru gazde sa-si arate forta ofensiva in fata unei echipe care primeste in medie 28,6 goluri pe meci.
Pronostic: Dunarea Braila peste 29.5 goluri > cota 1.72; Pariaza acum >>>

Japonia – Norvegia

Pontul pentru aceasta partida va fi legat de numarul de goluri care se vor inscrie in meci si cred ca limita ajustata va fi depasita, deoarece ambele echipe vor fi mai relaxate in conditiile in care situatia grupei este deja hotarata. Norvegia a transformat in gol 62% din aruncarile pe care le-a avut in turneu. Cel mai bun marcator al echipei este Sander Sagosen cu 23 de goluri inscrise. Media portarilor norvegieni este de 31%, una destul de mica tinand cont de adversarii pe care i-au intalnit. Japonezii au reusit sa transforme in gol aproape jumatate din aruncarile avute, mai exact 49%, ceea ce este destul tinand cont ca se afla pe ultimul loc al grupei. Poarta Japoniei reprezinta o problema deoarece media mingiilor aparate dupa 4 meciuri este de doar 21%. Cred ca cele doua echipe se vor descatusa si vom asista la minim 58 de goluri.
Pronostic: peste 57.5 goluri > cota 1.55; Pariaza acum >>>

Bilantul pronosticurilor mele din handbal in luna ianuarie 2017: 7 corecte – 3 gresite

Pentru mai multe pronosticuri iti recomand sa vizionezi acest video:

Linkuri utile video:

Toate pronosticurile sunt preluate de la Betano >> deschide cont - bonus 500 RON
Pariaza biletul weekendului direct >> https://biletu-zilei.com/biletul-echipei-25-feb-2018
Top tipsteri 1-24 februarie 2018:

  1. Catalin 76% (19C-6P-0A) – vezi aici ultimele lui pronosticuri
  2. Florin1981 75% (18C-6P-0A) – vezi aici ultimele lui pronosticuri
  3. Radu Oprea72.22% (39C-15P-1A) – vezi aici ultimele lui pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here