Ponturi handbal 24.01.2017

326

Ziua de marti 24 ianuarie 2017 are programate sferturile de finala de la Campionatul Mondial de handbal masculin din Franta. In toate cele patru partide avem cate o favorita care are cota mai mica de 1.55 la victorie, ramane de vazut cate vor confirma calculele hartiei. Eu cred ca macar vor face acest lucru si in consecinta va propun trei ponturi pe favorite.

Norvegia – Ungaria

Norvegia este favorita la calificarea mai departe si voi oferi si un pont pentru acest meci, dar nici  Ungaria nu este o echipe de dat la o parte.  Norvegia  inscrie 64% din aruncarile pe care le are spre poarta adversa in medie la aceasta editie a mondialului. Principalele “guri de tun “ ale nordicilor sunt Bjornsen  si  Sagosen, ambii avand peste 30 de goluri marcate. Golurile pe contraatac si cele de la 6 metri sunt principalele procedee prin care norvegienii inscriu. Portarii nordici sunt in forma la acest turneu. Principalii doi portari ai echipei au procente de 38%, iar din aruncarile din extrema ale adversarilor apara peste 50% din aruncari. Procentul de reusita al maghiarilor este de 58% aruncari transformate in gol. Principalul marcator al echipei este  Csaszar Gabor cu 27 de goluri inscrise. Cei doi portari pe care ii are echipa Ungariei pentru  mondial Mikler si Fazekas, pareaza doar 31% din aruncari.
Pronostic: victorie Norvegia > cota 1.52 (Unibet – bonus 250 RON)

Slovenia – Qatar

Dupa victoria obtinuta in mod surprinzator in fata Germaniei, echipei Qatarului cred ca ii va fi si mai greu sa produca inca o surpriza si sa invinga si Slovenia. Slovenii au la acest turneu o precizie foarte buna si dovada este procentul de 68% al aruncarilor transformate in gol. Qatar inscrie doar 54% din aruncarile pe care le are. Slovenii se bazeaza pe 3 portari la acest turneu care au o medie de 31% mingi aparate, cea mai mare medie o are portarul titular Skok  Matevz 35%. Echipa Qatarului se bazeaza pe SARIC Danijel care apara in medie 35% din aruncarile care vin spre poarta sa. Consider dupa ce am vazut cifrele si procentele celor doua echipe ca nationala Sloveniei cu liderul MARGUC Gasper in teren va obtine victoria in fata Qatarului.
Pronostic: victorie Slovenia > cota 1.51 (Unibet – bonus 250 RON)

Spania  – Croatia

Spania, la inceputul acestei partide are mari sanse de a se califica mai departe. Ibericii au marcat 188 de goluri din 295 de aruncari, media de reusita a echipei fiind de 64%. In schimb croatii au reusit sa inscrie doar 169 de goluri din cele 281 de aruncari avute, iar media de goluri a echipei este de 60%. Portarii spanioli au aparat si ei mai bine decat cei croati. Cei doi portari pe care ii are Spania la acest mondial au aparat 33% din aruncari fata de doar 33% cat au reusit sa apare croatii. Pontul pentru acest meci este o victorie a gazdelor. Dupa analiza statisticilor acestui meci Spania are un avantaj si in poarta si la capitolul eficienta.  Cred ca vedetele pe care le are Spania in lot vor face diferenta in aceasta partida.
Pronostic: victorie Spania > cota 1.52 (Unibet – bonus 250 RON)

Bilantul pronosticurilor mele din handbal in luna ianuarie 2017: 12 corecte – 6 gresite

Pentru mai multe pronosticuri iti recomand sa vizionezi acest video:

Linkuri utile video:

Toate pronosticurile sunt preluate de la Betano >> deschide cont - bonus 500 RON
Pariaza biletul weekendului direct >> https://biletu-zilei.com/biletul-echipei-25-feb-2018
Top tipsteri 1-24 februarie 2018:

  1. Catalin 76% (19C-6P-0A) – vezi aici ultimele lui pronosticuri
  2. Florin1981 75% (18C-6P-0A) – vezi aici ultimele lui pronosticuri
  3. Radu Oprea72.22% (39C-15P-1A) – vezi aici ultimele lui pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here