Ponturi handbal 27.01.2017

262

Meciurile de handbal programate astazi sunt foarte interesante si nu ar trebui pierdute de iubitorii acestui sport. Meciurile programate in aceasta zi sunt de la Campionatul Mondial de handbal masculin si din Champions League la feminin, acolo unde astazi se va relua competitia.

CSM Bucuresti – Larvik

CSM este mare favorite in acest prim meci din faza a-2-a a grupelor Champions League. Echipa bucuresteana primeste o cota prea mica daca mizam doar pe Victoria lor, asa ca voi incerca sa mizez pe un pont referitor la marja de victorie a echipei gazed. Campioanele Romaniei inscriu in medie 23,6 goluri, cea mai buna marcatoare fiind Gullden. In defensive tigroaicele de la CSM primesc in medie 24,1 goluri pe meci. Chiar daca pare ciudat ca  Csm-ul primeste mai multe goluri decat inscrie gazdele se motiveaza foarte bine in meciurile importante. Ofensiva celor de la Larvik este una care produce foarte multe goluri. Danezele au inscris in acest sezon al Champions League 174 de goluri, media fiind de 29 de goluri pe meci. In faza defensiva oaspetele au primit doar 27 de goluri. Cred ca echipa bucuresteana este favorita datorita extremelor foarte bune dar si a liniei de 9 metri acolo unde se asteapta un meci mare de la Gullden. Pe langa aceste lucruri gazdele au si spectatoriidein propria sala alaturi de ele ceea ce reprezinta un mare avantaj.
Pronostic: CSM Bucuresti handicap -4.5 > cota 1.95 (Betano – bonus 200 RON)

Croatia – Norvegia

A doua semifinala a campionatului mondial din Franta se anunta a fi una foarte echilibrata iar amandoua echipe pornesc cu sanse egale. Croatia are un procent de reusita la aruncarile pe care le are spre poarta adverse de 62%. Principalul marcator al echipei este Luka Cindric cu 32 de goluri din 52 de aruncari, urmat de Zlatko Horvat cu 24 de goluri inscrise la acest turneu. Croatii arunca din foarte multe pozitii. Cele mai bune compartimente ale echipei sunt linia de 9 metri si aruncarile de pe semicerc, fiecare cu 53 de goluri. Portarii Croati au o medie de 29% mingi aparate. Cel mai bun portar al Croatiei este Ivan Stevanoviccu 35% mingi aparate. Echipa Norvegiei are 64% procent de reusita la aruncarile spre poarta adverse. Principalii marcatori ai Norvegiei sunt Bjoernsen si Sagosen. Pe contraatac nordicii au inscris 54 de goluri. Portarul Espen Christensen are 44% mingi aparate, iar media celor 3 portari este nordici este de 34%. Cred ca jucatorii echipei Croatiei vor invinge in acest meci si se vor califica in finala.
Pronostic: victorie Croatia  > cota 2.18 (Unibet – bonus 250 RON)

Bilantul pronosticurilor mele din handbal in luna ianuarie 2017: 17 corecte – 8 gresite

Salvează

Pentru mai multe pronosticuri iti recomand sa vizionezi acest video:

Linkuri utile video:

Toate pronosticurile sunt preluate de la Betano >> deschide cont - bonus 500 RON
Pariaza biletul weekendului direct >> https://biletu-zilei.com/biletul-echipei-25-feb-2018
Top tipsteri 1-24 februarie 2018:

  1. Catalin 76% (19C-6P-0A) – vezi aici ultimele lui pronosticuri
  2. Florin1981 75% (18C-6P-0A) – vezi aici ultimele lui pronosticuri
  3. Radu Oprea72.22% (39C-15P-1A) – vezi aici ultimele lui pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here