Ponturi handbal 31.01.2017

181

Asa cum am mai spus meciurile de handbal sunt tot mai multe si mai interesante cu cat avansam in saptamana. In aceasta ultima zi a lunii ianuarie avem cateva cateva meciuri foarte interesante, iar unele dintre ele le voi analiza si voi oferi un pronostic.

Holstebro – Skandeberg

Holstebro este cotata ca mare favorita in aceasta partida iar casele de pariuri ii ofera o cota foarte mica. Intr-un campionat dominat de Midtjylland, Holstebro a ajuns sa aibe emotii cu retrogradarea. Ofensiva gazdelor le aduce in medie 25,4 goluri pe meci ceea ce este bine pentru o echipa aflata in subsolul clasamentului. Problema echipei Holstebro este faza defensiva. Gazdele au o medie de 28 de goluri primite in meci. Skadeborg are media de goluri inscrise in meci mai mica decat cea a gazdelor, de doar 22 de goluri pe partida. Si pe faza defensiva gazdele au procentaje mai slabe primind in medie 28,3 goluri pe joc. Analizand atat defensiva cat si ofensiva celor 2 echipe cred ca Holstebro va castiga fara probleme aceasta disputa.
Pronostic: Holstebro handicap -4,5 goluri > cota 1.62 (Unibet – bonus 250 RON)

Aranas – Kristianstad

Kristianstad este echipa data ca mare favorita, iar eu voi incerca sa ofer un pont pe numarul de goluri cu care va castiga echipa oaspete. Aflata pe locul doi al clasamentului, Kristianstad are si ofensiva dar si defensiva mai buna ca cea a gazdelor. Oaspetii inscriu in medie 27,8 goluri pe meci. Si in defensiva cei de la Kristianstad isi fac mai bine treaba primind doar 23,6 goluri. Media golurilor marcate de gazde in fiecare partida jucata este de 25,6 goluri in fiecare partida a acestui campionat. La capitolul defensivei gazdele au cifre mult mai slabe ca cele ale oaspetilor. Aranas primeste aproape 30 de goluri meci de meci. Dupa ce am analizat cifrele celor 2 echipe cred ca echipa Kristianstad va invinge fara probleme.
Pronostic:Kristianstad handicap -6,5 goluri > cota 1.87 (Unibet – bonus 250 RON)

Bilantul pronosticurilor mele din handbal in luna ianuarie 2017: 18 corecte – 11 gresite

Pentru mai multe pronosticuri iti recomand sa vizionezi acest video:

Linkuri utile video:

Toate pronosticurile sunt preluate de la Betano >> deschide cont - bonus 500 RON
Pariaza biletul weekendului direct >> https://biletu-zilei.com/biletul-echipei-25-feb-2018
Top tipsteri 1-23 februarie 2018:

  1. Catalin 79.17% (19C-5P-0A) – vezi aici ultimele lui pronosticuri
  2. Florin1981 75% (18C-6P-0A) – vezi aici ultimele lui pronosticuri
  3. Radu Oprea74.51% (38C-13P-1A) – vezi aici ultimele lui pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here