Ponturi handbal 03.02.2017

183

Meciurile de handbal foarte interesante continua si in aceasta luna. Duap ce s-a incheiat Campionatul Mondial de Handbal masculin pe care l-am urmarit cu totii acum a venit randul intrecerilor interna sa isi dispute partidele. La handbal masculuin avem meciuri din cele mai importante si puternice campionate in timp ce la feminin asteptam meciurile ce sunt prgramate in week-end in Champions League pentru ca sigur vor fi foare spectaculoase. Pentru cateva meciuri care se vor disputa astezi voi incerca sa ofer un pronostic castigator dar numai dupa ce le voi analiza statisticile echipelor ce se vor duela in acela confrunatri.

Granollers – Barcelona

Primul meci din Liga Asobal pe acest an este unul foarte interesant si se anulta ca fiind si foarte spectaculos inca de la inceput. In acest meci se vor confrunta echipele aflate pe locul 1 Barcelona si echipa de pe locul 4 Granollers. Gazdele de la Granollers au o ofensiva foarte buna inscriind in medie in partidele disputate 28,8 goluri pe meci. Aceasta medie este una foarte buna pentru orice campionat. Pe faza defensiva Granollers este posibil ca sa mai aiba de lucru deoarece primesc in medie pe meci 27,2 goluri.  Barcelona este echipa care detine cel mai bun atac dintre toate echipele participante in Liga Asobal. Catalanii inscriu in medie in fiecare partida 33 de goluri. Aceasta cifra ne arata valoarea jucatorilor care evolueaza pentru acesta echipa. Faza defensiva a Barcelonei este si ea una foarte bine organizata. In medie adversarii lor reusesc sa marcheze doar 25 de goluri in fiecare meci. Barcelona se afla pe primul loc al campionatului fara nici o infrangere in timp ce Granollers 5 infrangeri si 2 meciuri terminate la egalitate. Pentru acest meci voi incerca sa dau un pronostic potrivit caruia Barcelona sa conduca l apauza cu minim 3 goluri.

Pronostic: Prima repriza: Barcelona -2,5 cota 1,50 (Unibet – bonus 250 RON)

Toulon – Fleury

Toulon este favorita in aceasta partida din prima liga de handbal feminin a Frantei. Toulon ocupa locul al-8-lea al clasamentului cu 17 puncte acumulate. Ofensiva fetelor de la Toulon este o problema pentru aceasta echipa deoarece Toulon au media de goluri marcate pe meci de doar 21,6 goluri, foarte putin pentru o echipa de prima liga.  Nici apararea echipei nu se descurca mai bine, gazdele primind in medie 25,1 goluri. De partea cealalta Fleury are o ofensiva putin mai putenica, echipa oaspete are media de goluri marcate de 22,9, in timp ce defensiva este mai slab organizate decat cea a gazdelor. Fleury primeste  27,1 goluri pe meci. Este foarte greu vazand cifrele celor doua echipe sa anticipam un rezultat, dar totusi vom miza pe o victorie a echipei gazde deoarece cred ca defensiva o sa castige acest meci.

Pronostic: Touloun va castiga cota 1,50 (Betano – bonus 200 RON)

Salvează

Pentru mai multe pronosticuri iti recomand sa vizionezi acest video:

Linkuri utile video:

Toate pronosticurile sunt preluate de la Betano >> deschide cont - bonus 500 RON
Pariaza biletul weekendului direct >> https://biletu-zilei.com/biletul-echipei-25-feb-2018
Top tipsteri 1-24 februarie 2018:

  1. Catalin 76% (19C-6P-0A) – vezi aici ultimele lui pronosticuri
  2. Florin1981 75% (18C-6P-0A) – vezi aici ultimele lui pronosticuri
  3. Radu Oprea72.22% (39C-15P-1A) – vezi aici ultimele lui pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here