Romania – Serbia, pont de cota 2 pentru meciul echipei nationale de handbal masculin

213

Echipa nationala de handbal masculin a Romaniei va intalni Serbia joi 4 mai 2017 la Baia Mare intr-un meci de calificare pentru preliminariile Campionatului European de handbal de anul viitor. Partida va putea fi urmarita in direct la TV pe TVR 2 cu incepere de la ora 20:00.

Sursa foto: frh.ro

Serbia

Sarbii au decis sa aduca tot ce au mai bun in Romania, asta dupa ce au vazut rezultatele “tricolorilor” din primele 2 etape. Astfel vom vedea la Baia Mare un detinator al Ligii Campionilor, extrema Darko Djukic, dar si un fost castigator al aceleiasi competitii, Petar Djordjic. Interesant este faptul ca la 42 de ani Dalibor Cutura, jucator la Handbal Club Dobrogea Sud Constanta, face si el parte din lotul deplasat in Romania.

Serbia debuta convingator in aceasta campanie, cu o victorie la 5 goluri in Polonia. La 3 zile distanta pierdea de o maniera categorica un meci cu Belarus (27:36) in care avea o cota infima la victorie (maxim 1.15).

In cazul in care Romania va castiga acest meci, cat si returul de duminica, ar avea sanse foarte mari sa ajunga pentru prima data dupa o pauza de 22 de ani la un turneu continental de handbal masculin. Primele 2 clasate din grupa merg la turneul final, iar Romania este singura cu punctaj maxim. In toamna a reusit sa le invinga in mod surprinzator pe Polonia si Belarus, in ambele partide cota pentru succesul lui Popescu&co. fiind de peste 3. In acele partide Romania a impresionat prin jocul defensiv, primind in fiecare dintre confruntari cate 23 de goluri. 2.00 este cota pentru pronosticul Serbia sub 26.5 goluri.

Click aici pentru a paria acest pronostic; ai primul pariu fara risc pana la 250 RON!

Dupa ce a obtinut cetatenia romana in urma cu mai putin de o luna, handbalistul de origine spaniola Javier Humet face parte din lotul de 18 convocat de catre Xavier Pascual. Fata de dubla precedenta trebuie remarcata si revenirea lui Dan Racotea. Din lot fac parte 7 jucatori care evolueaza peste hotare.

Pontul recomandat pentru Romania – Serbia

Valoarea este de partea oaspetilor si desi mi-as dori ca echipa Romaniei sa castige acest meci, realistic vorbind nu cred ca va reusi acest lucru. Sarbii sunt constietnti ca-si pot complica mult viata in grupa 2 si vor juca la capacitate maxima. Cu 9 jucatori in lot care au evoluat in editia curenta a Ligii Campionilor si cu alti 4 care au ajuns in Final 4 din EHF Cup Serbia este o echipa capabila sa nu piarda la Baia Mare.

Pont: sansa dubla x2

Click aici pentru a paria pontul recomandat @ 2.00

Pentru mai multe pronosticuri iti recomand sa vizionezi acest video:

Linkuri utile video:

Toate pronosticurile sunt preluate de la Betano >> deschide cont - bonus 500 RON
Pariaza biletul weekendului direct >> https://biletu-zilei.com/biletul-echipei-25-feb-2018
Top tipsteri 1-23 februarie 2018:

  1. Catalin 79.17% (19C-5P-0A) – vezi aici ultimele lui pronosticuri
  2. Florin1981 75% (18C-6P-0A) – vezi aici ultimele lui pronosticuri
  3. Radu Oprea74.51% (38C-13P-1A) – vezi aici ultimele lui pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here