Ponturi hochei 27.10.2014

775

Ponturi hochei 27.10.2014 – Cu noua meciuri astazi in KHL avem de unde alege trei pronosticuri care speram noi sa fie “verzi”.

hochei1

  • Pronostic Avangard Omsk – Traktor Chelyabinsk

Liderul din divizia Chenryshev pare a avea un meci usor la prima vedere in fata unei echipe care a pierdut sase deplasari din zece jucate. Nu credem insa ca Traktor se va face de ras in acest duel. In luna octombrie Avangard Omsk are zece partide jucate si doar in doua a castigat la mai mult de doua goluri diferenta. Acasa are doar cinci goluri inscrise luna aceasta, primind sase. Traktor vine dupa patru meciuri jucate acasa din care a castigat doua. In deplasare a jucat zece partide si in sapte din ele n-a cedat la o diferenta mai mare de un gol. In 2014 au avut loc sase intalniri directe si niciodata Avangard Omsk n-a castigat la o diferenta mai mare de doua goluri.
Pronostic: Traktor Chelyabinsk +2.5 la o cota de 1.55 la Sportingbet.ro

  • Pronostic Lokomotiv Yaroslavl – SKA St. Petersburg

Campioana incearca sa continue seria de victorii, serie ajunsa deja la opt meciuri. Toate aceste meciuri au fost jucate acasa. Doar doua din aceste jocuri n-au avut parte de mai mult de patru goluri. In deplasare SKA a jucat sapte partide si in toate s-au inscris minim cinci goluri. Lokomotiv Yaroslavl vine dupa doua esecuri externe. Evolueaza mult mai bine acasa, unde are patru victorii in ultimele cinci jocuri. In ultimele 30 de zile Lokomotiv a disputat patru meciuri acasa si in toate s-au inscris cel putin cinci goluri. Prima intalnire a sezonului s-a incheiat 5:4 pentru SKA, limita care speram noi sa fie depasita astazi fiind atunci trecuta inca din minutul 27.
Pronostic: peste 4.5 goluri in timpul regulamentar la o cota de 1.40 la Sportingbet.ro (daca meciul se termina 2:2 in timpul regulamentar pronosticul este pierdut)

  • Dynamo Moscova – Dinamo Riga

Moscovitii au 43 de puncte cu care se afla pe locul secund in Divizia Tarasov. Astazi va avea de infruntat o formatie modesta, Dinamo Riga strangand doar 23 de puncte in 21 de jocuri. Formatia rusa vine dupa o victorie cu 3:5 la Sibir Novosibirsk. Acasa a castigat ultimele sase partide si doar cu Sochi diferenta n-a mai fost mai mare de un gol. De partea cealalta letonii vin dupa doua succese, dar ambele au fost obtinute acasa. In deplasare Dinamo Riga are esecuri pe linie in ultimele opt jocuri, castigand doar prima “iesire” a sezonului. Din cele opt partide pierdute in deplasare in trei diferenta a fost mai mare de un gol. Va fi prima intalnire directa a sezonului, intalnire care credem ca va fi castigata clar de rusi.
Pronostic: Dynamo Moscova -1.5 la o cota de 1.50 la Sportingbet.ro

Pariati aici pe pronosticurile propuse si primiti un bonus de pana la 400 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here