Ponturi hochei NHL- 30.10.2018

0

Avem o oferta “saraca” din partea NHL-ului la noapte, liga americana de hochei pregatindu-ne doar doua partide pentru prima zi a saptamanii, insa sunt de parere ca aceste doua partide nu trebuie ignorate.

Toronto Maple Leafs- Calgary Flames (ora 01:00)

Primul duelul care mi-a atras atentia, este cel dintre cei de la Toronto Maple Leafs si vecinii lor din Canada, de la Calgary Flames. Partida va fi fara indoiala una spectaculoasa, deoarece se intalnesc doua echipe care nu practica un joc rau, in acest sezon.

Personal, nu ii vad pe cei de la Flames castigand aceasta partida in deplasare, in fata celor de la Maple Leafs, mai ales in acest moment, in care jocul lor nu este tocmai la cel mai inalt nivel. Cei de la Flames nu au impresionat de cateva partide si chiar daca cei de la Calgary raman o echipa periculoasa, nu cred ca ii putem vedea ca fiind suficient de periculosi pentru a castiga in Toronto, in fata celor de la Maple Leafs.

Raman la parerea ca gazdele sunt cea mai puternica echipa din NHL in acest sezon, iar daca vor reusi sa pastreze un nivel similar de joc pana in primavara anului viitor, nu cred ca vor putea fi opriti din a cuceri trofeul Stanley, in acest sezon. Cei de la Maple Leafs au pierdut doar o partida din ultimele 12 disputate, in fata unei echipe din Conferinta de Vest a NHL-ului, asa ca ma astept ca recordul lor bun sa continue.

Pronostic:Toronto Maple Leafs  castiga partida (inclusiv prelungiri si penalty-uri)- cota 1,66; pariaza pontul aici >>>

 

Vancouver Canucks- Minnesota Wild (ora 04:00)

Partida din Vancouver, dintre cei de la Canucks si cei de la Minnesota Wild prezinta un nivel destul de mare de interes, deoarece va fi fara indoiala o partida spectaculoasa, tinand cont de cifrele pe care cele doua echipe le-au prezentat in aceasta stagiune, pana acum.

Nu ii vad pe cei de la Minnesota pierzand aceasta partida, sincer sa fiu. Dupa un inceput ceva mai greoi de sezon, cei de la Wild si-au dat drumul la joc, iar in momentul de fata trec printr-o perioada foarte buna de joc, atat acasa, cat si in deplasare, in care sunt neinvinsi de mai multe partide. Chiar daca cei de la Canucks nu sunt o echipa de ignorat in acest sezon, nu cred ca vor reusi sa castige in fata celor de la Wild, care sunt superiori din toate punctele de vedere.

In debutul sezonului, echipa din Vancouver a surprins mai multa lume, datorita faptului ca au practicat un joc mult mai bun decat era de asteptat. Totusi, odata ce partidele s-au acumulat nivelul de joc al celor de la Canucks a scazut, iar acum nu mai sunt aceea echipa periculoasa din primele partide. Cei de la Minnesota joaca la un alt nivel, in momentul de fata si ma astept sa castige acest duel.

Pronostic:Minnesota Wild  castiga partida (inclusiv prelungiri si penalty-uri)- cota 1,64; pariaza pontul aici >>>

 

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat
19 din 2479%+620.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here