Ponturi hochei pe gheata – 07.10.2014

840

Ponturi hochei pe gheata – 07.10.2014 – Astazi au loc majoritatea meciurilor din ultima etapa a fazei grupelor din Liga Campionilor la hochei pe gheata. Va prezentam in cele ce urmeaza alegerile noastre pentru aceasta runda decisiva.

hochei

  • Servette – Briancon

Elvetienii de la Servette lupta de la distanta cu Frolunda petru suprematie in grupa C, ambele avand cate 12 puncte. Servette are meci mai usor, acasa cu Briancon. In afara de duelurile cu Frolunda, Servette a castigat toate celelalte trei jocuri la mai mult de un gol diferenta. De francezi a trecut in tur cu 7:2. De altfel in afara de primul joc din grupa, acasa cu VSV, Briancon a cedat toate meciurile din grupa la minim trei goluri diferenta, primin minim sase goluri in trei din cele cinci meciuri disputate. Diferenta evidenta intre cele doua formatii si o vedem capabila pe Servette sa castige la mai mult de doua goluri diferenta.
Pronostic: Servette -2.5, cota 1.65 la Sportingbet.ro

  • Bolzano – Pardubice

Bolzano inca mai spera la locul secund in grupa, dar cum doar primele cinci echipe de pe locul secund merg mai departe sansele de calificare ale italienilor sunt nule. Pardubice este codasa grupei F cu un singur punct obtinut. Intr-un joc practic fara miza nu ne asteptam la foarte mult spectacol. Ambele echipe au evoluat cu doar doua zile in urma in campionat si probabil cei doi manageri vor schimba astazi liniile. Sa mai spunem ca Bolzano in afara de dubla cu TPS Turku are numai meciuri de under 5.5 goluri, in timp ce Pardubice a mers doar o data in over 5.5. In ambele deplasari din aceasta grupa cehii au marcat doar cate un gol. Partida tur s-a incheiat cu patru goluri, Bolzano castigand cu 3:1. Nu sunt asadar asteptari prea mari de la acest joc si probabil nu vom vedea foarte multe goluri.
Pronostic sub 5.5 goluri, cota 1.80 la Sportingbet.ro

  • Salzburg – Kloten Flyers

Austriecii trebuie sa castige acest joc pentru a fi siguri ca vor castiga grupa si pentru a fi siguri de calificare. Intalnesc cea mai slaba echipa din grupa, “zburatorii” din Kloten obtinand doar un punct. In toate partidele in care s-au impus in aceasta grupa austriecii au facut-o la mai mult de un gol diferenta. Partida tur din urma cu doua saptamani a fost una perfecta pentru Salzburg din punct de vedere defensiv, castigand cu 2:0. Kloten a pierdut precedenta deplasare din aceasta grupa tot la zero, 0:3 la Zug. Mergem aici pe un nou succes la minim doua goluri al austriecilor.
Pronostic: Salzburg -1.5, cota 1.515 la Sportingbet.ro

Pariati aici pe meciurile de hochei pe gheata si primiti un bonus de pana la 400 RON!

Top 3 tipsteri 1-22 martie 2018

  Tipster C P A % CM UP
1 Radu Oprea 39 18 2 68.42% 1.58 Vezi AICI >> 
2 Ag2r 23 11 1 67,65% 1.62 Vezi AICI>>
3 Blancone 49 30 0 62.02% 1.58 Vezi AICI >>
C = pronosticuri castigate
P = pronosticuri pierdute
A = pronosticuri anulate
% = procentajul pronosticurilor castigate
CM = cota medie
UP = da click pe linkuri pentru a vedea ultimele pronosticuri ale tipsterului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here