Ponturi hochei pe gheata 20.10.2014

746

Ponturi hochei pe gheata 20.10.2014 – Oferta destul de “subtire” astazi in hocheiul european, dar pentru ca este o zi de luni cu putin fotbal va propunem totusi si doua pronosticuri din acest sport. In Rusia KHL au loc patru partide, din care noua ne-au atras atentia doua.

hochei

  • 16:00 Traktor Chelyabinsk – Medvescak Zagreb

Duel intre doua formatii care au cate 20 de puncte si care in medie au inscris fiecare cel putin doua goluri per joc. Stau slab pe faza defensiva, ambele avand medii de peste 3.2 goluri incasate per meci. Traktor a jucat acasa opt meciuri in acest sezon. Media golurilor este de 5.5 pe joc, cinci din aceste jocuri avand parte de minim cinci reusite. Croatii in deplasare au noua jocuri de over 4.5 din zece posibile, exceptie facand chiar ultima confruntare. In luna octombrie ambele au cate doua meciuri de under 4.5 din sapte, respectiv opt partide jucate. Anul trecut ambele confruntari au avut parte de minim sase reusite, iar astazi ne multumim si cu cinci goluri inscrise.
Pronostic: peste 4.5 goluri la o cota de 1.45 la Sportingbet.ro

  • 18:00 Niznekamsk – Atlant Mytishi

Alt meci din KHL intre echipe de acelasi nivel. Ambele se afla pe penultimele locuri in cele doua conferinte. Punctaj ceva mai buna pentru Atlant, dar jocuri mai spectaculoase oferite de Niznekamsk. Formatia gazda a pus capat unei serii de sase esecuri prin victoria obtinuta sambata acasa cu Dinamo Minsk (5:4 dupa overtime). A fost al cincilea duel consecutiv in care evolueaza Niznemask si in care se inscriu peste 4.5 goluri. Acasa a luat minim patru goluri in toate cele sase jocuri partide jucate in luna octombrie. Atlant in luna curenta imparte victoriile cu esecurile in cele sase partide jucate. Dupa nu mai putin de noua dueluri consecutive in care s-au inscris minim cinci goluri in ultima partida jucata de Atlant de abia s-a inscris de trei ori. Cele doua echipe nu s-au intalnit in sezonul curent. La fel ca si in campionatul trecut, cand s-au marcat sapte, respectiv cinci goluri in duelurile dintre cele doua formatii si in aceasta dupa-amiaza credem ca limita de patru goluri va fi depasita.
Pronostic: peste 4.5 goluri la o cota de 1.45 la Sportingbet.ro

Pariati aici pe pronosticurile propuse mai sus si primiti un bonus de pana la 400 RON!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here