Dubla zilei la pariuri din NHL 10.01.2017

303

La noapte au loc 4 partide in NHL si 2 dintre ele mi-au atras atentia in noul proiect axat pe pronosticuri din hocheiul pe gheata de peste ocean, proiect in care mi-am propus sa va prezint zilnic cate 2 pronosticuri pe un bilet, urmand ca la finalul sezonului sa vedem daca este prolific si merita continuat.

Winnipeg Jets – Calgary Flames

In MTS Centre cred ca vom vedea un duel spectaculos, la fel cum s-a intamplat si in disputa directa din 11 decembrie, atunci cand Flames castigau acasa cu 6:2. Totusi, trebuie spus ca in acel joc nu s-a inscris pana in minutul 29, dar apoi Hamilton si compania s-au dezlantuit si au marcat de 5 ori in interval de 15 minute. Revenind la prezent as spune ca Winnipeg Jets vine dupa 5 meciuri in care de fiecare data s-au marcat minim 5 goluri. Cu 3 nopti in urma a pierdut cu 3:4 pe terenul celor de la Sabres, desi cu 15 minute inainte de final avea avantaj de 2 goluri. In primul meci de acasa din 2017 Jets a pierdut cu 2:6 disputa cu Islanders, asta dupa ce pierduse ultimul joc din MTS Centre din 2016 cu 3:5 in fata lui Blue Jackets. Flames au avut o zi in minus de odihna dupa ce a disputat duminica ultima partida, 3:1 acasa cu Canucks. In precedentele 4 deplasari ne-au oferit doar meciuri cu minim 5 goluri in ultimele 30 de zile, alternand victoriile in care a marcat minim 4 goluri cu esecuri in care a incasat minim 4 goluri.
Pronostic: peste 4.5 goluri in timpul regulamentar

Los Angeles Kings – Dallas Stars

Duel important in Conferinta de Vest, acolo unde Kings este pe locul 8, iar Stars se afla pe 12. Forma este de partea “regilor”, care au 3 victorii in ultimele 4 meciuri, in timp ce Dallas Stars vin dupa 3 esecuri. Pe langa forma de moment un alt avantaj pentru Kings ar fi faptul ca a avut o zi in plus de odihna si in plus este la al treilea meci consecutiv jucat acasa, asta in timp ce Dallas Stars a jucat ultimul meci in deplasare. Los Angeles Kings a jucat 3 meciuri acasa in 2017 si a marcat in total 6 goluri in timpul regulamentar, 3 cu Minnesota Wild si 3 cu San Jose Sharks, nereusind insa sa aiba replica in disputa cu Detroit Red Wings. De partea cealalta Dallas Stars are 3 din ultimele 4 deplasari incheiate cu minim 3 goluri primite, iar in jocul de la St. Louis Blues golul 3 il primea in minutul 28. “Regii” au marcat 3 goluri in prima disputa directa jucata in Staples Center in acest sezon, pierzand cu 3:6, si cred ca va reusi si astazi sa ajunga la minim 3 goluri.
Pronostic: Los Angeles Kings peste 2.5 goluri in timpul regulamentar

Ponturi pariuri NHL 10 ianuarie 2017

Pariaza acum dubla zilei din NHL! Ai bonus 200 RON!