Ponturi Insulele Feroe – Ungaria – Preliminarii CM 2018 – 06.09.2016

1234

Ponturi Insulele Feroe, Ungaria

Sursa foto: dailynewshungary.com

Ungaria va incerca sa confirme impresia pozitiva oferita pe parcursul Campionatului European 2016 si in cadrul preliminariilor pentru urmatorul turneu final, iar debutul campaniei de calificare va fi reprezentat de un meci aparent facil, cu Insulele Feroe, programat a se disputa pe arena Torsvøllur din Torshavn, cu incepere de la ora 21:45.

Insulele Feroe

 • A pierdut opt dintre cele zece meciuri disputate in preliminariile turneului final din aceasta vara, insa si-a trecut totusi in cont doua victorii de prestigiu, ambele in fata Greciei (1-0 in deplasare si 2-1 pe teren propriu).
 • A inregistrat un succes (3-2 cu Liechtenstein) si un esec (2-0 cu reprezentativa statului Kosovo) in cele mai recente doua confruntari de pregatire, ambele pe teren strain.
 • In precedenta campanie de calificare in vederea unui turneu final de Campionat Mondial a obtinut un singur punct, dupa rezultatul de egalitate de pe teren propriu cu Kazakhstan.

Ungaria

 • Vine dupa un Campionat European pozitiv, in care a reusit sa castige o grupa cu Portugalia, iar apoi a fost eliminata de Belgia (4-0) insa la capatul unui joc mai strans decat o arata scorul final.
 • A pierdut un singur meci in deplasare de-a lungul preliminariilor pentru Euro 2016 (4-3 cu Grecia).
 • Cele mai recente doua deplasari din campania de calificare la Cupa Mondiala anterioara s-au soldat cu infrangeri drastice (8-1 cu Olanda si 3-0 contra Romaniei).
 • Veteranul portar Gabor Kiraly si-a anuntat retragerea din nationala, astfel ca Denes Dibusz este favorit la un loc de titular intre buturi.

Intalniri directe

 • Singurele doua confruntari directe precedente dintre Insulele Feroe si Ungaria au avut loc recent, chiar in campania de calificare la Euro 2016, cand Ungaria a obtinut o dubla victorie, desi nu fara emotii (2-1 pe teren propriu, dupa ce oaspetii se aflau in avantaj la pauza, respectiv 1-0 pe stadionul Torsvøllur).

Ponturi pe statistica

Insulele Feroe a inscris un singur gol in prima repriza a ultimelor trei partide de acasa. Sub 1.5 goluri in prima repriza  1.44  150 bonus
Cele mai recente 3 partde de pe teren propiu ale Insulelor Feroe s-au incheiat cu cel putin 3 goluri. Peste 2.5 goluri                    1.75  150 bonus
Ungaria are o medie de 1.75 goluri in cele mai recente 4 partide din preliminarii. Ungaria peste 1.5 goluri        1.50  150 bonus

Pontul nostru

 • Ungaria are nevoie sa inceapa preliminariile cu un succes, in fata unui adversar de o calitate net inferioara.
 • Nationala Ungariei a marcat recent 3 goluri cu Portugalia si 2 contra Austriei.
 • Insulele Feroe este echipa din grupa cu cea mai slaba defensiva in ultimele 5 meciuri.

Pont (incredere 8/10):   Ungaria inscrie peste 1.5 goluri          1.5   Unibet  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here