Ponturi Italia Serie A – 06.12.2014

329

Ponturi pariuri sportive Italia Serie A – 06.12.2014 – Dupa ce ieri Fiorentina si Juventus au remizat “alb” in derby-ul etapei, astazi au loc alte doua partide din etapa a 14-a din Serie A. Va prezentam mai jos doua predictii fotbal din prima liga italiana de fotbal.

Pronostic AS Roma – Sassuolo

Roma cauta sa profite de pasul gresit facut de Juventus si sa apropie la un singur punct de aceasta. Romanii vin dupa trei victorii consecutive, partide in care au marcat in medie trei goluri per meci. Acasa au victorii pe linie in acest sezon si pana la ultimul duel, cu Inter Milan, nu luasera nici macar un gol. Astazi nu vor avea un meci usor pentru ca dau peste o echipa neinvinsa in ultimele sapte etape. Sassuolo a castigat ultimele doua jocuri si astfel a acces in prima jumatate a clasamentului. Cu Verona a luat gol dupa peste 350 de minute de joc fara gol primit. In deplasare n-a pierdut in ultimele trei jocuri, dar ce-i drept a intalnit doar echipa din ultima patrime a clasamentului. Astazi va da peste o echipa foarte motivata si n-o mai vedem capabila sa obtina vreun punct. Mizam pe succesul gazdelor la minim doua goluri diferenta
Pronostic: AS Roma handicap european -1 la o cota de 1.85 la Sportingbet.ro

Pronostic Torino – Palermo

Fara punct de trei runde Torino a ajuns pe locul 15, la doar doua lungimi de locurile retrogradabile. Problema torinezilor este ofensiva, cu doar un singur gol marcat in ultimele patru runde. Acasa vine dupa patru meciuri in care niciodata limita de doua goluri n-a fost depasita. Torino va intalni astazi o echipa care trece printr-o perioada buna. Palermo este pe 12 cu 17 puncte dupa cinci meciuri in care n-a pierdut. Are trei deplasari succesive incheiate cu mai putin de trei goluri si toate aceste date duc spre un meci “inchis” cu goluri putine, in care Palermo ar putea scoate punct(e).
Pronostic: sub 2.5 goluri la o cota de 1.60 la Sportingbet.ro

Pariati aici pe meciurile din Italia Serie A si primiti un bonus de pana la 400 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here