Ponturi baseball MLB 01.07.2021

0

Luna trecuta am postat doar 5 analize din baseball-ul de peste ocean. Am avut mult de lucru in NBA Playoffs si cu celelalte bilete de baschet propuse. Cum in iulie si august nu mai este cazul, MLB va fi un sport in care voi incerca sa dau constant pronosticuri.

Pentru diseara am gasit doua valori bune la meciurile din Bronx si Buffalo.

*Update: meciul dintre Yankees si Angels a fost amanat pentru 16 august (void).

bonus superbet pariuri casino fara depunere
Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Procentaj: 57.1%
Castigate: 12/21
Am ochit mai intai o favorita la meciul 4 si ultimul din seria Yankees(41-39) vs Angels(39-41). In cele 3 partide disputate pana acum in arena yankeilor am avut parte de adevarate show-uri, Angels castigand meciurile 1 (5-3) si 3 (8-11), in timp ce Bronx bombers si-au adjudecat partida cu numarul 2 (11-5).
La meciul de ieri bullpen-ul atat de laudat din New York a dat fail, permitand numai putin de 7 runs adversarilor - toate in ultima repriza. Asta ar trebui sa se schimbe diseara, cand Jordan Montgomery arunca pentru gazde. El are un record solid de 3.77 ERA in aceasta luna, iar pe Yankee Stadium acest record scade la 2.61 ERA. Griffin Canning va avea probleme cu ofensiva gazda, nu-l vad sa ramana prea multe reprize in teren. Cum sunt premise pentru cateva picaturi de ploaie la ora meciului (intre 30 si 45%), nu merg pe over, ci pe o revansa a yankeilor dupa umilinta suferita ieri in inning-ul final.

New York Yankees - L.A. Angels (ora 20:05)
Pronostic: New York Yankees castiga meciul Cota: 1.62

Click aici pentru a paria acest pronostic
Aproximativ de la aceeasi ora cu Yankees vs Angels, ne vom putea delecta cu meciul 3 din seria Blue Jays(41-37) vs Mariners(42-39) in Sahlen Field din Buffalo. In primele doua meciuri am urmarit un total de 28 de run-uri, cu cele doua ofensive zburdand pur si simplu pe teren, desi pitcherii adversi erau decenti. Cam asta ne asteapta si diseara, desi avem un match-up atractiv la pitching intre Ryu si Kikuchi.
Primul si-a aratat problemele evidente, chiar si in ultimul outing vs Orioles. Asta in timp ce pitcherul oaspete va avea probleme impotriva unui line-up de la Blue Jays ce inregistreaza un .829 OPS in acest sezon impotriva aruncatilor stangaci. Over-ul a incasat in 9 din ultimele 13 partide jucate acasa de Jays impotriva unei echipe cu un record pozitiv. Pe langa asta, Mariners ar trebui si ei sa marcheze vs Ryu, avand in vedere ca au inscris recent 17 runs in 3 meciuri vs White Sox. Over-ul a incasat in 5 din ultimele 6 meciuri afara pentru Mariners, asa ca merg si eu pe acest trend.

Toronto Blue Jays - Seattle Mariners (ora 20:07)
Pronostic: peste 8.5 runs Cota: 1.65

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
Radu Oprea
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
15 din 22 68% +795.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here