Ponturi baseball MLB 05.04.2021

Scris de Wade05/04/2021

Atlanta mi-a facut-o din nou ieri seara, batterii de la Braves fiind inca o data neputinciosi in fata pitcherilor din Philly. Raman la aceeasi strategie, o sa propun pontul in care am cea mai mare incredere, asadar raman in orasul Philadelphia.

Pontul noptii in MLB:

Philadelphia Phillies – New York Mets (ora 02:05) ponturi pariuri

Raman astfel in Philadelphia pentru duelul 1 dintre Phillies(3-0) si Mets(0-0). Ii vedem astfel pentru prima oara pe jucatorii din New York la lucru, echipa favorita la divizia NL East, insa rivalii din Philly sunt mai aproape de ei ca valoare decat arata specialistii. La pitching match-up avem Matt Moore vs Jacob deGrom, un duel ce se anunta dezechilibrat. Moore a inregistrat un record de 3-8. cu 6.79 ERA si 5.06 xFIP, iar in fata lui vor fi 5 batteri de top: Brandon Nimmo, Jeff McNeil, Francisco Lindor, Pete Alonso sau Michael Conforto. DeGrom are un record de 8-1 in duelurile cu Phillies, cu 2.38 ERA si 1.010 WHIP, over-ul avand un record de: 9-8 in cele 17 dispute ale veteranului. Si din acest motiv (deGrom pitcher de top), over-ul are un value excelent din punctul meu de vedere.
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Philadelphia Phillies – New York Mets (ora 02:05)
Pronostic: 
peste 7.5 runs
Cota: 
2.07

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

  1. Scuze dar nu am avut posibilitatea sa raspund mai repede. E ok pontul bazandu-te pe faptul ca Moore nu a jucat de mult, fiind accidentat, pe faptul ca bulpenul ambelor echipe era sezonul trecut pe ultimele locuri la ERA. deGrom cred ca va arunca 6 innings cu 1 max 2 run-uri insa Moore e o necunoscuta. Ne bazam pe bulpen.

  2. Salut. Pentru azi la ce te-ai gandit? Mi-e îmi face cu ochiul un under la Yankees vs Orioles si o victorie a celor de la Tampa Bay.

    1. Salut. Azi din pacate nu am avut timp suficient sa studiez toata oferta, dar am ales totusi over-ul la Reds vs Pirates (am pus si motivele in analiza).
      Esti de partea buna la cele doua ponturi: under-ul la Yankees are 88% din banii propusi, iar victoria jucatorilor de la Tampa Bay e la 87%.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: