Ponturi baseball MLB 06.05.2021

4

Nu a iesit over-ul propus ieri intre Nationals si Braves, un scor final de 3-5 ce ne-a privat la limita de WIN (over 8.5 runs a fost pontul). Azi avem o noua zi plina in MLB, cu multe partide aflate la final de serie. Va fi cazul si disputei pe care o prefatez, unde am gasit o valoare destul de buna la linia de over/under.

Pariul serii in MLB este:

Wade
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Procentaj: 46.7%
Castigate: 21/45
Fabuloasa aceasta serie dintre Yankees(16-14) si Astros(15-15), una ce-si consuma episodul final in aceasta seara. 7-3 si 6-3 au fost victoriile pentru Bronx Bombers in primele doua meciuri din serie, ambele obtinute fara dubii, chiar daca Astros au fost de fiecare data in meci. La aruncare avem un pitching match-up extrem de atractiv intre Gerrit Cole (ce-si infrunta fostii colegi pentru prima oara) si Lance McCullers Jr. - un alt aruncator cu cifre solide. Cu doi pitcheri ce au un sezon excelent, un arbitru Dan Iassogna specializat pe meciurile cu putine run-uri: 241-216 record la under-over, si nu in ultimul rand - un bullpen gazda extrem de eficient, run-urile sub linia impusa par a fi cel mai bun bet aici.
Desi ma atrage mult si cota oaspetilor la victorie in acest meci final din serie @2.70, pariul principal (Value Bet) ramane pe under.

New York Yankees - Houston Astros (ora 20:05)
Pronostic: sub 8.5 runs Cota: 1.70

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut
47 din 73 64% +879.00 Vezi Ponturi

4 COMENTARII

 1. Sa fie verde.
  Pentru azi pariul zilei: Brewers sa castige – cota 1,80.
  Cota 2(1,90):
  Brewers +1,5 – cota 1,35
  Royals +1,5 – cota 1,42

 2. Mda. S-a trezit si Wheeler sa parcurga 9 innings cu un „shutout”, dupa 7 ani(ultimul l-a avut in 2014). Felicitari lui, a facut un meci grozav.
  Felicitari pentru cota de 2,70(inca nu e gata meciul dar nu cred ca se mai pot intampla multe).

  • Da, am vazut ce-a facut Wheeler, iar Phillies au produs inca un „sweep” neasteptat, dupa cel din debutul sezonului vs Braves. Se pare ca echipa asta are o alta fata pe teren propriu.
   Era ideal daca propuneam victoria lui Astros ca pont si nu doar ca recomandare. M-am gandit ca pariul mai safe este cel pe „under”, insa adevarata valoare era la cota oaspetilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here