Ponturi baschet NBA 02.04.2021

Scris de Wade02/04/2021

2w-1L la ponturile propuse ieri in NBA, un profit ce-mi da moral bun in acest start de luna. La inceput de weekend avem o oferta ce-mi face cu ochiul. Am ales 3 echipe „underdog”, plus un „under” la Madison Square Garden. Sa-i dam drumul!

Cele mai bune pariuri din NBA sunt:

Toronto Raptors – Golden State Warriors (ora 02:00) ponturi pariuri

Incep evident cu partida Florida, unde Raptors(18-30) au un duel tare cu Warriors(23-25). Raptors au o singura victorie in ultimele 14 meciuri si sunt favoriti la noapte?! In plus, la Raptors nu vor evolua diseara 5 jucatori intre care: Kyle Lowry, Jalen Harris si Rodney Hood, si pe langa asta – lipsa lui Powell deja se vede pentru trupa antrenata de Nick Nurse. Am vazut aseara cu Warriors au facut o partida decenta in Florida cu Heat, finalista de anul trecut fiind insa o nuca prea tare pentru Steph Curry & co. Merg la noapte pe Warriors, desi sunt in nopti back-to-back. Fac asta pentru ca echipa din Bay Area are un lot complet, iar deplasarea nu a fost facuta in Toronto, ci au ramas tot in Florida (noua casa a jucatorilor de la Raptors in acest sezon).
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Toronto Raptors – Golden State Warriors (ora 02:00)
Pronostic: 
Golden State Warriors +3.5 puncte
Cota: 
1.86

New York Knicks – Dallas Mavericks (ora 02:30) ponturi pariuri

Avem un match-up atractiv si in Big Apple, unde Knicks(24-24) se dueleaza cu Mavs(25-21). Initial voiam sa merg pe Knicks cu handicap, pentru a realiza un bounce back dupa ultimele doua rezultate: infrangere cu Heat acasa, si apoi un esec dureros in Minneapolis vs Wolves. Apoi insa, m-am uitat pe lista de accidentati: Robinson Derrick Rose si RJ Barret sunt OUT, ultimul fiind o piesa extrem de importanta in angrenajul echipei gazde. Mavericks vin aici dupa doua victorii impresonante in deplasarile din Oklahoma si Boston. Doncic incepe sa arate ca in sezonul trecut, iar Porzingis sa fie acel second man atat de necesar in Texas. Poate fi un letdown spot aici dupa victoria cu Celtics si vad pariul inteligent pe under. Avem doua echipe cu ritmuri scazute: Mavericks pe locul 23 cu 97.9 posesii / meci, in timp ce Knicks sunt pe ultima pozitie la acest capitol cu 96.2 posesii / meci.
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
New York Knicks – Dallas Mavericks (ora 02:30)
Pronostic: 
sub 215.5 puncte
Cota: 
1.83 @

Indiana Pacers – Charlotte Hornets (ora 03:00) ponturi pariuri

O alta echipa underdog ce-mi face cu ochiul la noapte este la duelul dintre Pacers(21-25) primesc si Hornets(24-23). Indiana are din nou o panta ascendenta, tocmai cand voiam sa spun ca aceasta echipa are o sansa buna sa faca zgomot in postseason. Infrangerile au venit intr-un mod dureros: in deplasarea din D.C. vs Wizards (cand a lipsit Bradley Beal), si acasa vs Heat, intr-un meci revansa pentru Butler & co. Pe langa asta, Jeremy Lamb si Domantas Sabonis sunt ambii incerti diseara, si e foarte posibil ca cel din urma sa absenteze. Charlotte a jucat aseara in Brooklyn, un meci fara istoric, in care echipa din Carolina a avut un procentaj de doar 34.9%, fiind invinsa categoric. Chiar daca se afla in situatia de a juca fara odihna, imi place valoarea jucatorilor oaspeti in acest duel.
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Indiana Pacers – Charlotte Hornets (ora 03:00)
Pronostic: 
Charlotte Hornets +4.5 puncte
Cota: 
1.87 @

Portland Trail Blazers – Milwaukee Bucks (ora 05:00) ponturi pariuri

Inchid analiza de azi din NBA cu infruntarea din Oregon, unde vad un duel echilibrat intre Blazers(29-18) si Bucks(30-17). Milwaukee a inchis seria de 3 infrangeri la rand in deplasarea trecuta cu Lakers. Avand adversarii lipsiti de aportul lui James & Davis, nu a fost o misiune chiar atat de dificila. A fost un succes lejer pentru Bucks, unul ce nu ma astept sa se repete si la noapte. Blazers au castigat ultimele 4 meciuri, toate in deplasare, iar echipa incepe sa se miste foarte bine. A ajutat evident intoarcerea lui CJ McCollum & Jusuf Nurkic (ambii accidentati in trecut), dar si trade-ul inspirat facut cu Raptors, nou-venitul Norman Powell aratand ca poate forma un trio veritabil alaturi de Dame si CJ. Va fi o intalnire de care pe care, in care nu pot sa trec cu vederea problemele de la Milwaukee din ultima perioada, asa ca recomand handicapul pe Blazers.
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Portland Trail Blazers – Milwaukee Bucks (ora 05:00)
Pronostic: 
Portland Trail Blazers +4.5 puncte
Cota: 
1.88 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: