Ponturi baschet NBA 03.04.2021

Scris de Wade03/04/2021

2W-2L la ponturile propuse ieri in baschetul de peste ocean. Regretul ramane evident la pontul pe Warriors, informatia cu Steph Curry indisponibil venind prea tarziu pentru ca sa mai pot face ceva.

Azi am ales doua pariuri in care am incredere:

Miami Heat – Cleveland Cavaliers (ora 03:00) ponturi pariuri

Pentru inceput m-am oprit la duelul dezechilibrat din Florida, unde Heat(25-24) vrea sa castige cu Cavs(17-31) pentru a obtine al 4-lea succes la rand. Echipa lui Erik Spoelstra incepe sa urce in Est, iar forma este una excelenta in ultimele saptamani, amintind de echipa ce a ajuns in finala (vara trecuta). In ~nowdays~ NBA e destul de greu sa spui ca o echipa nu atinge 100 de puncte. Si totusi, eu cred ca e posibil acest lucru la acest match-up, Cavs fiind decimati ca lot, cu o rotatie scurta, iar in ofensiva lucrurile nu stau deloc bine. Echipa din Ohio a marcat 86, 98, 75 si 94 de puncte in ultimele 4 meciuri. Nu-i vad depasind aceasta medie in fata unei aparari agresive.
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Miami Heat – Cleveland Cavaliers (ora 03:00)
Pronostic: 
Cleveland Cavaliers marcheaza sub 98.5 puncte
Cota: 
1.85 @

San Antonio Spurs – Indiana Pacers (ora 04:00) ponturi pariuri

Inchid aceasta mini analiza cu infruntarea din Texas, unde vad un duel dezechilibrat intre Spurs(24-22) si Pacers(21-26). Aseara Rozier & co. s-au distrat cu Pacers, echipa aflata intr-un declin total. Ca si cand asta nu era de ajuns, Malcom Brogdon este incert, Jeremy Lamb este OUT, iar Domantas Sabonis s-a accidentat aseara la glezna si e putin probabil sa fie fortat la noapte. San Antonio a avut o serie de 7 partide la rand pe teren propriu, una modesta, echipa incercand sa revina la forma dinainte de pauza All Star. 2 victorii totusi in ultimele 4 meciuri pentru gruparea pretatita de Gregg Popovich, si puteau fi chiar 3/4 daca DeRozan & co. erau mai eficienti in meciul pierdut in OT vs Hawks. E un ~spot~ ce favorizeaza echipa din Texas, formatie gazda ce are odihna suplimentara si un lot aproape complet.
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
San Antonio Spurs – Indiana Pacers (ora 04:00)
Pronostic: 
San Antonio Spurs -4.5 puncte
Cota: 
1.90 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: