Ponturi baschet NBA 06.05.2021

Scris de Wade06/05/2021

3/3 azi-noapte fratilor, cu profit excelent la ponturile oferite: Hawks ML, handicap la Wizards si under la Nuggets vs Knicks. Azi avem o noua oferta atractiva in baschetul de peste ocean, si dupa o noua analiza amanuntita m-am oprit la 2 pronosticuri.

Pariurile noptii in NBA sunt:

Charlotte Hornets – Chicago Bulls (ora 02:00) ponturi pariuri

O iau evident in ordine cronologica cu duelul din Carolina unde Hornets(32-33) se dueleaza cu adversarii de la Bulls(26-39). Echipa gazda a castigat 2 partide in ultimele 3 meciuri, mentinandu-se cumva pe locul 8 in Est. La capitolul accidentari, alaturi de Hayward (OUT for season) ii mai avem pe Bridges si Graham. Chicago a suferit 4 infrangeri la rand, insa a avut un program dificil: Knicks, Bucks, Hawks & Sixers. Pe langa asta, LaVine si Vucevic nu au fost apti in cateva din meciurile mentionate. Cei doi vor fi insa pe teren diseara, iar asta va aduce multa prospetime si acuratete in joc la momentele cheie. Bulls au castigat ambele partide din sezon, clar, atat acasa si in deplasare, asa ca nu ma astept sa vad ceva diferit la noapte.
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Charlotte Hornets – Chicago Bulls (ora 02:00)
Pronostic: 
Chicago Bulls castiga meciul
Cota: 
1.75 @

Dallas Mavericks – Brooklyn Nets (ora 02:30) ponturi pariuri

Inchid aceasta mini analiza de baschet cu duelul din Texas, unul intre Mavericks(37-28) si oaspetii de la Nets(43-23). Brooklyn are deja 3 infrangeri la rand, si Durant & Irving au nevoie sa se trezeaca in acest final de sezon, altfel Bucks le vor fura locul secund in Est. Mavs in schimb, au castigat 7 din ultimele 9 partide si se afla in acest moment pe locul 6 in Vest, primul deasupra celor de calificare in postseason. Avem doua echipe ~offensive minded~ si astfel ar trebui sa avem un spectacol frumos. Daca nu luam la socoteala meciul cu Kings, jucatorii de la Dallas au o medie de 125 de puncte in ultimele 4 meciuri. In partea cealalta, Nets au pierdut ultimele 3 partide, insa au inregistrat o medie ofensiva de 117.4 PPG. Cand vine vorba de aparare, niciuna din echipe nu exceleaza, Brooklyn fiind pe locul 24, in timp ce texanii sunt pe 20. Asteptati-va la un show de gala din partea lui Doncic & Durant.
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Dallas Mavericks – Brooklyn Nets (ora 02:30)
Pronostic: 
peste 232.5 puncte
Cota: 
1.90 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: