Ponturi baschet NBA 07.05.2021

Scris de Wade07/05/2021

1W-1L la ponturile propuse ieri in baschetul de peste ocean, cu Bulls castigand clar in deplasarea din Carolina, in timp ce in Texas au lipsit cateva cosuri de la distanta pentru a inverzi over-ul propus. La inceput de weekend mi-au sarit in ochit doua echipe „underdog”, ambele din punctul meu de vedere pot produce cate o surpriza la noapte.

Pariurile noptii in NBA sunt:

Chicago Bulls – Boston Cetlics (ora 02:30) ponturi pariuri

O iau evident in ordine cronologica cu duelul dintre Bulls(26-39) si Celtics(35-31). Boston va juca in urmatoarea perioada fara Jaylen Brown, si chiar daca a castigat clar ultimul meci din sezon, 96-132, a fost doar impotriva magicienilor. In cele doua dispute h2h, fiecare echipa a castigat pe terenul celeilalte, doua partide disputate intens. Gruparea gazda a suferit in prealabil 4 infrangeri la rand, insa a avut un program dificil: Knicks, Bucks, Hawks & Sixers. Pe langa asta, LaVine si Vucevic nu au fost apti in cateva din meciurile mentionate. Cei doi au jucat aseara in Carolina, iar Chicago a obtinut un succes lejer, 99-120. In plus, taurii au inca sanse la locul 10, iar la cum merg Pacers & Hornets in acest final de sezon – totul este posibil.
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Chicago Bulls – Boston Cetlics (ora 02:30)
Pronostic: 
Chicago Bulls +4.5 puncte
Cota: 
1.86

Utah Jazz – Denver Nuggets (ora 04:00) ponturi pariuri

Inchid aceasta mini analiza a baschetului de peste ocean cu o alta partida echilibrata, cea din Salt Lake City intre Jazz(48-18) si Nuggets(44-22). Utah incepe sa castige si fara doi titulari importanti: Donovan Mitchell si Mike Conley. Daca Jazz vor sa tina pasul azi cu adversarii din Colorado, atunci francezul Gobert trebuie sa gaseasca antidotul pentru sarbul Jokic, iar Clarkson si Bogdanovic sa fie eficienti de la distanta. Denver si-a revenit frumos dupa infrangerea neasteptata cu Lakers, intr-un succes obtinut pe merit vs Knicks, unul in care defensiva si-a facut inca o data treaba foarte bine. Duo-ul Jokic – Porter incepe si el sa arate extrem de solid, insa daca Nuggets vor sa pune probleme aici, atunci au nevoie ca si jucatorii secundari sa puna cifre importante. Si aici ma refer la: Aaron Gordon, JaMychal Green, Austin Rivers sau Facundo Campazzo.
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Utah Jazz – Denver Nuggets (ora 04:00)
Pronostic: 
Denver Nuggets +4.5 puncte
Cota: 
1.88

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: