Ponturi baschet NBA 15.05.2021

Scris de Wade15/05/2021

Salutare fratilor, avem una din ultimele seri cu meciuri din sezonul regulat NBA. Oferta este putin complicata, insa am gasit o valoare buna la 3 pronosticuri in care am incredere ridicata.

Pariurile noptii in NBA sunt:

Milwaukee Bucks – Miami Heat (ora 03:00) ponturi pariuri

Inchid aceasta mini analiza din NBA cu un match-up ce se anunta extrem de echilibrat, intre doua echipe cu pretentii in Est: Bucks(45-25) si Heat(39-31). Giannis & co. au castigat 8 din ultimele 10 meciuri, insa infrangerile cu Rockets si Spurs arata ca cerbii inca mai au lucruri de pus la punct inaintea duelurilor de foc din playoff. Milwaukee stie ca nu mai are cum sa-i ajunga pe Nets, rivalii din Brooklyn avand doua meciuri usoare acasa (diseara cu Bulls si apoi in ultima etapa vs Pistons). Miami incepe sa fie ~red hot~ chiar atunci cand conteaza, trupa condusa de Erik Spoelstra avand 7 victorii in ultimele 8 meciuri si 11 in ultimele 14, fiind in acest moment pe locul 5 in Est (are intaietate vs Knicks la dueluri directe). Ca sa ramana pe acest loc si sa evite Bucks in prima runda, Butler & co. au nevoie sa castige aceasta deplasare + urmatoarea in Detroit. Ma astept la un duel extrem de echilibrat, iar intr-un astfel de duel 50-50, aleg evident cota de underdog, cu cele mai bune valori la Betano si Superbet.
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Milwaukee Bucks – Miami Heat (ora 03:00)
Pronostic: 
Miami Heat castiga meciul
Cota: 
2.35 @

Minnesota Timberwolves – Boston Celtics (ora 21:00) ponturi pariuri

O iau evident in ordine cronologica, avem cateva meciuri de seara in NBA, cu care ne vom delecta. Primul ales este cel din Minneapolis, unde avem duelul dintre Wolves(22-48) si Celtics(35-35). Gruparea din Minneapolis joaca tare in continuare, la ultima reprezentatie vs Nuggets, Towns, Russell, Edwards sau Rubio s-au tinut bine de adversar, pana in sfertul final, cand Jokic a fost de noprit. In singurul meci direct intre cele doua echipe, disputat la TD Garden (cand Boston avea o echipa completa, fara accidentari), Celtics au avut nevoie de prelungiri pentru a-i invinge pe adversarii de azi. Cu doar 3 victorii in ultimele 11 partide, Celtics se vor lupta pentru calificarea in playoff in Est. Boston este pe locul 7 in Est si nu poate urca sau cobori in clasament. Cu Jaylen Brown OUT pentru restul sezonului, alti verzi sunt odihniti sau accidentati diseara: Kemba Walker, Tristan Thompson, Marcus Smart sau Robert Williams. In aceste conditii, cota de la Superbet pentru victoria gazdelor este un Value Bet.
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Minnesota Timberwolves – Boston Celtics (ora 21:00)
Pronostic: 
Minnesota Timberwolves castiga meciul
Cota: 
1.82 @

San Antonio Spurs – Phoenix Suns (ora 21:00) ponturi pariuri

Cu atatea absente si incertitudini in privinta titularilor de drept, am ochit si un under in aceasta seara plina de NBA. In Texas avem un duel aparent dezechilibrat intre Spurs(33-37) si Suns(49-21), partida transmisa in direct de postul Telekom Sport. Gruparea din Arizona are nevoie sa castige pentru a prelungi suspansul pana in ultima etapa cu privire la fotoliul de lider in Vest, in timp ce echipa condusa de Gregg Popovich este ~locked out~ pe pozitia a 10-a in Vest. Inca nu-si cunoaste adversarul direct pentru ca Warriors au meci direct cu Grizzlies, insa gruparea din San Antonio incepe deja sa-si odihneasca starurile pentru aceste partide preliminarii. Jucatorii indisponibili la gazde diseara sunt: DeMar DeRozan, Trey Lyles, Jakob Ploetl si posibil: Dejounte Murray & Rudy Gay. La oaspeti Cameron Johnson este OUT, iar DeAndre Ayton este incert. In aceste conditii, fara multi dintre marcatori, pontul merge pe puncte sub linia impusa, cu cea mai buna valoare fiind de departe la Netbet.
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
San Antonio Spurs – Phoenix Suns (ora 21:00)
Pronostic: 
sub 225.5 puncte
Cota: 
1.92 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: