Ponturi baschet NBA 17.02.2021

Scris de Wade17/02/2021

10 evenimente ne asteapta la noapte in baschetul de peste ocean, iar eu am gasit cele mai bune 5 pronosticuri. Daca intre timp, o sa apara o cota decenta la Unibet pentru un double-double reusit de Towns, atunci o sa completez articolul.

Cota bomba ce o propun la noapte in NBA este:

Orlando Magic – New York Knicks (ora 02:00) ponturi pariuri

Orlando(10-18) vs New York(14-15) ar trebui sa fie un match-up care sa ne aduca un WIN frumos. Cu doar 2 victorii in ultimele 10 partide, gruparea din Florida nu straluceste in jocul propus si practic sansele de a mai prinde playoff in conferinta estica sunt minime. Knicks in schimb, arata un baschet din ce in ce mai bun, chiar si dupa accidentarea lui Robinson, Randle si Noel facand legea sub panou. New York are 3 victorii la rand, iar locul 6 ocupat in Est este unul pe deplin meritat, gruparea din Big Apple jucand foarte bine pe plan defensiv. Echipa gazda are in continuare nu mai putin de 8 indisponibili si la noapte, asa ca valoarea cotei de la Fortuna intr-un astfel de duel este de partea oaspetilor.
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Orlando Magic – New York Knicks (ora 02:00)
Pronostic: 
New York Knicks castiga meciul
Cota: 
1.88 @

Philadelphia 76ers – Houston Rockets (ora 02:30) ponturi pariuri

Partida atractiva la prima vedere in Philly, acolo unde Sixers(18-10) revin acasa dupa o serie de deplasari dificile, urmand sa primeasca vizita jucatorilor de la Rockets(11-16). Rockets vin aici din nu fara 4 titulari: Oladipo, Wood, Gordon si Tucker, si se poate termina urat la noapte pentru vizitatori. Joel Embiid este dat ca probabil in aceasta noapte, el absentand la macelul din Salt Lake City, unde Jazz s-au distrat prin apararea adversa. Va beneficia de absenta lui Wood in caciula, un match-up vs Cousins putand sa aduca foc in actiunile ofensiva. Aceasta cota pentru performantele lui Embiid este de luat in seama (se poate juca in paralel si total puncte + recuperari + pase decisive).
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Philadelphia 76ers – Houston Rockets (ora 02:30)
Pronostic: 
Joel Embiid sa inregistreze 30+ puncte, 12+ recuperari si 3+ pase decisive
Cota: 
4.50 @

Minnesota Timberwolves – Indiana Pacers (ora 03:00) ponturi pariuri

Meciul unde ma axez tot pe performantele unui jucator este in Minneapolis, unde Wolves(7-21) joaca cu Pacers(21-21). Am mers pe Minnesota azi-noapte cu Lakers si am pierdut in secundele de final, Oaspetii castigand la 8 puncte, iar handcapul fiind de +7.5 puncte. Towns s-a evidentiat din nou in acel match-up, si-l astept sa faca fata si acestui duel cu Pacers. Indiana vine aici cu un joc ce scartaie, dovada doar cele 3 victorii in ultimele 10 partide din sezon. Problema pentru Pacers a fost la recuperari, acolo unde le-au permis taurilor (in ultimul meci) sa obtina 60. Towns are un match-up dificil cu Sabonis si Turner, insa forma si constitutia sunt de partea lui sa depaseasca cele 10 recuperari.
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Minnesota Timberwolves – Indiana Pacers (ora 03:00)
Pronostic: 
Karl-Anthony Town peste 10.5 recuperari
Cota: 
1.95 @

Memphis Grizzlies – Oklahoma City Thunder (ora 04:00) ponturi pariuri

Memphis(11-12) vs Oklahoma(11-16) este un alt match-up ce se anunta mai echilibrat decat o arata cotele. OKC a condus cu 102-97 cu 4 minute ramase de joc, iar Blazers au realizat un 18-2 run pentru a inchide partida si a acoperi handicapul. Din pacate eu am propus Thunder +7.5 puncte @1.91, insa meciul a fost lost. Al Horford a declarat dupa incheierea meciului ca echipa joaca in continuare tare si incearca sa incurce cat mai mult. S-a vazut si un ajutor suplimentar de la Dort, iar Thunder ramane o formatie ce acopera handicapul. Avem din nou 7 puncte ce nu le pot trece cu vederea in fata unei echipe Memphis ce a fost demolata azi-noapte vs NOLA.
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Memphis Grizzlies – Oklahoma City Thunder (ora 04:00)
Pronostic: 
Oklahoma City Thunder +7.5 puncte
Cota: 
1.88 @

New Orleans Pelicans – Portland Trail Blazers (ora 04:00) ponturi pariuri

Partida unde vad spectacol este intre Pelicans(12-15) si Blazers(17-10). Am vazut ce bine au jucat Blazers in seria de deplasari, castigand in Texas cu Mavericks si azi-noapte in Oklahoma cu Thunder. Lillard & co. au suplinit foarte bine absentele provocate de Nurkic si McCollum, avand 8 victorii obtinute in ultimele 10 partide. Pelicans au castigat clar aseara cu Grizzlies, scor 113-144, oferind un spectacol foarte bun in ofensiva. Avem doua echipe ce nu se bazeaza foarte mult pe aparare, ambele practicand pace-uri extrem de ridicate, iar istoria este cu noi – dovada si intalnirile directe din sezonul precedent, over-ul fiind pariul inteligent aici.
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
New Orleans Pelicans – Portland Trail Blazers (ora 04:00)
Pronostic: 
peste 230.5 puncte
Cota: 
1.87 @

Golden State Warriors – Miami Heat (ora 05:00) ponturi pariuri

Pentru final am lasat disputa din Oakland, unde Warriors(15-13) primesc vizita jucatorilor de la Heat(11-16). Cu Steph Curry in prim plan, Warriors continua acest surge ce i-a adus pe locul 8 in Vest. Jocul arata bine pentru trupa pregatita de Steve Kerr, iar daca lucrurile nu se schimba radical in urmatoarea perioada – e foarte posibil sa-i vedem pe Warriors intr-un play-in tournament.Ce surpriza neplacuta ne-au oferit jucatorii din Miami acum 2 zile, cand i-am prins la o cota fabuloasa @3.25 la Fortuna, pentru o victorie in Los Angeles cu Clippers. Si desi Leonard, George, Beverly si Batum nu au evoluat (adica 4 din cei 5 titulari obisnuiti), Heat a practicat o defensiva penibila, facandu-l pe Morris de la adversari – un superstar. Bam Adebayo a declarat ca echipa trebuie sa ramana la principiile de baza din Florida, si anume o defensiva agresiva – iar primul meci sa testeze asta e chiar in Bay Area.
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Golden State Warriors – Miami Heat (ora 05:00)
Pronostic: 
sub 224.5 puncte
Cota: 
1.88 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: