Ponturi NFL Thanksgiving Day: 28-29 noiembrie 2019

0

ponturi nfl

Profit excelent in Week 12 in NFL, si ne aflam in fata ultimei luni – decembrie – din sezonul regulat de fotbal american. Ce e frumos – nu dureaza mult, cam asa e si cu acest sport pe care-l indragesc foarte mult, si care ne-a adus un profit excelent in ultimele 3 luni.

Azi avem o zi de sarbatoare la americani – Thanksgiving Day, asa ca ne vom putea din nou delecta cu spectacolul de peste ocean.

Cote pariuri NFL 28-29.11.2019

 

Wade
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Procentaj: 52.2%
Castigate: 48/92
Ceva mai tarziu in noapte, in Atlanta are loc un rematch la derby-ul de divizie dintre Falcons(3-8) si Saints(9-2). Acum 3 saptamani - Falcons au socat pe toata lumea cu o victorie chiar in Dome-ul Mercedes-Benz, pentru ca apoi sa castige si in Carolina. Duminica seara insa, Bucs au venit in Georgia Dome si au dominat cap-coada meciul, facand tot ce si-au propus prin apararea adversa. Brees & co. si-au revenit dupa acea infrangere cu Falcons, prin doua victorii - in deplasare cu Bucs si acasa vs Panthers (Brees avand cate 3 pase de TD). QB-ul din New Orleans are o revansa de luat pentru meciul slab facut vs Falcons in fata fanilor, iar cota pentru ca el sa aiba cel putin 2 pase de TD e una buna.

Atlanta Falcons - New Orleans Saints (ora 03:20)
Pronostic: Drew Brees peste 1.5 pase de touchdownCota: 1.72

Click aici pentru a paria acest pronostic
Incep cu disputa din orasul motoarelor, acolo unde se intalnesc rivalele din divizia NFC North: Lions(3-7-1) si Bears(5-6). Cele doua echipe s-au intalnit in Windy City acum aproape 3 saptamani, cu Bears impunandu-se pe final, scor 20-13. De atunci Bears au pierdut cu Rams si au castigat cu Giants, in timp ce Lions au suferit inca doua esecuri vs Cowboys si duminica vs Skins. Mai mult decat atat, back-up-ul lui Matt Stafford - Jeff Driskel, s-a accidentat, si la lipsi in aceasta seara, asa ca al 3-lea aruncator va fi aruncat in lupta de Detroit - David Blough (24 de ani), ce vine de la Nebraska University. Chicago probabil ca va castiga acest duel, insa pontul principal merge pe yarzii obtinuti de Allen Robinson, ce are un secondary extrem de slab de speculat.

Detroit Lions - Chicago Bears (ora 19:30)
Pronostic: Allen Robinson peste 65.5 receiving yardsCota: 1.90

Click aici pentru a paria acest pronostic
Continuam cu meciul de la ora 23:30, acolo unde Cowboys(6-5) vor avea o misiune mai dificila decat o arata cotele impotriva jucatorilor de la Bills(8-3). Josh Allen a jucat foarte bine vs Denver, impotriva unei defensive adverse extrem de agresiva, pasand pentru 3 eseuri si mergand el in end zone pentru al 4-lea (rushing TD). Cowboys revin acasa dupa infrangerea vs Patriots, si au nevoie mare de victorie in aceasta seara. Merg din nou pe elementul de revansa, Cole Beasley a fost cedat de Cowboys anul trecut pe vremea asta, oarecum pe nedrept, iar in aceasta seara are ocazia sa demonstreze ca merita mai mult (merge incercata si cota la TD - la 3.75).

Dallas Cowboys - Buffalo Bills (ora 23:30)
Pronostic: Cole Beasley peste 42.5 receiving yardsCota: 1.90

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
15 din 2463%+225.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here