Ponturi pariuri 09.04.2015 – Vezi care sunt meciuri in care sunt sanse mari sa vedem goluri in ambele porti!

455

bilete-propuse2In ciuda faptului ca oferta fotbalistica nu este una tocmai bogata astazi am gasit cateva partide la care credem ca merita sa jucam pronosticul “amandoua echipele sa marcheze”. Recomandarea noastra nu este sa le jucati pe toate pe un bilet pentru ca nu-i usor sa prinzi cinci pronosticuri “GG” intr-o asemenea zi. Asa ca inspirati-va de aici, mai adaugati si alte pronosticuri si faceti un bilet cat mai realizabil.

  • Steaua – Petrolul > ambele echipe marcheaza, cota 2.30 la Sportingbet.ro

In ultimele cinci saptamani cele doua formatii s-au mai intalnit de doua ori si ambele jocuri au avut parte de goluri in ambele porti. Dupa ce a castigat meciul cu Petrolul de joia trecuta din Cupa Romaniei Steaua a terminat o noua partida cu goluri in ambele porti, la Medias. Petrolul a marcat in fiecare deplasare din 2015. Este drept ca a terminat doua dintre ele fara gol primit, dar a si intalnit adversari modesti, lucru care nu se intampla astazi.

  • Allasiouty – Petrojet > ambele echipe marcheaza, cota 1.90 la Superbet

Meci din prima liga egipteana intre o echipa oaspete lipsita de griji in ultima parte a sezonului si una dintre cele mai slabe echipe din acest campionat. Assyouty Sport a incheiat ultimele patru meciuri din campionat cu acelasi scor de 1:1. Acasa a incheiat zece meciuri din 11 astfel, desi n-a castigat vreunul. Petrojet vine dupa doua partide in care n-a marcat, dar ambele au fost jucate acasa. In campionat a incheiat ultimele cinci deplasari cu goluri in ambele porti. Si partida tur s-a incheiat astfel, Petrojet castigand cu 2:1.

  • Queen of South – Rangers > ambele echipe marcheaza, cota 1.70 la Sportingbet.ro

Formatia gazda lupta sa ajunga pe loc de play-off, avand doua puncte si doua meciuri in minus fata de locul patru. Vine dupa trei meciuri in care fie n-a marcat, fie n-a primit gol, dar toate au avut loc in deplasare. Acasa in ultimele trei partide ne-a oferit numai jocuri cu goluri in ambele porti. La fel a incheiat Rangers (locul 3) cinci din ultimele sase meciuri jucate in campionat. Cele doua echipe s-au intalnit si luna trecuta, atunci cand Queen of the South a obtinut un rezultat de 1:1 nesperat in deplasare. Doua din cele trei intalniri directe din acest sezon au avut parte de goluri in ambele porti.

Pariati aici aceste ponturi si primiti un bonus de pana la 400 RON!

  • Warriors – Hougang > ambele echipe marcheaza, cota 1.65 la Sportingbet.ro

Primul meci, cronologic, dintre cele propuse astazi este cel din prima liga din Singapore. Partida face parte din runda cu numarul sase. Warriors in ultimele trei runde a marcat de sapte ori si a primit opt goluri, fiind invinsa acasa cu 0:6 de Albirex Niigata (liderul din S League). Are asadar o ofensiva redutabila, dar si o defensiva care poate fi surprinsa. Dupa doua goluri in care n-a marcat, Hougang a facut-o de doua ori acasa in ultima etapa cu DPMM FC, dar chiar si asa a pierdut. Are in primele cinci etape trei meciuri de “GG”. Cinci din ultimele sase intalniri directe s-au incheiat cu goluri in ambele porti.

  • Malmo – AIK Stockholm > ambele echipe marcheaza, cota 1.85 la Sportingbet.ro

Duel intre doua dintre echipele care au terminat pe podium sezonul precedent. Ambele au debutat in noul sezon cu victorii, dar au primit fiecare gol. Intalnirile directe din sezonul precedent au stat sub semnul spectacolului si la fel credem ca se va intampla si astazi. Atunci AIK a marcat cate doua goluri in fiecare confruntare, dar n-a putut obtine decat un punct.

Care dintre pronosticuri vi se pare cel mai bun, dar cel mai riscant?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here