Ponturi pariuri Anglia Conference National 31.08.2015

229

england_text_english_flagPonturi pariuri Anglia Conference National 31.08.2015 – Luni avem o ofertă fotbalistică nu foarte bogată, aşa că m-am gândit să caut puţin prin al cincilea eşalon din Anglia să văd dacă găsesc câte ceva de jucat.

  • Pronostic Halifax – Barrow

Cred că vom vedea un meci spectaculos pe The Shay Stadium. Halifax în şase etape a obţinut un singur punct, deşi a marcat în medie un gol per joc. În afară de două eşecuri cu 0:1 are numai meciuri cu minim patru goluri. Barrow în şase etape are tot meciuri terminate cu mai mult de două goluri. În deplasare a marcat în două jocuri, dar a luat zece! Ţinând cont de aceste statistici mă aştept ca primul duel direct din istorie să aibă parte de minim trei reuşite.
Pont: peste 2.5 goluri, cota 1.83 la Unibet.com

  • Pronostic Forest Green – Bromley

Cu un parcurs perfect în şase etape Forest Green o va găzdui astăzi pe Bromley, o echipă nou-promovată în Conference National. Acasă echipa de pe The New Lawn a marcat opt goluri în trei partide şi nu cred că va avea probleme în a înscrie minim două goluri pe terenul unei formaţii care are opt goluri încasate în primele trei deplasări din această ligă.
Pont: Total goluri Forest Green – peste 1.5, cota 1.62 la Unibet.com

  • Pronostic Tranmere – Kidderminster

Ajunsă în liga a cincea Tranmere are un start bun de sezon, cu zece puncte în şase etape. Acasă a câştigat două partide din trei şi în ciuda faptului că a pierdut ultimele două meciuri mă aştept să ia toate punctele dintr-un duel cu o formaţie care a strâns doar două puncte. În precedentele 11 deplasări din campionat Kidderminster a suferit opt eşecuri şi cred că astăzi va urma încă unul.
Pont: victorie Tranmere, cota 1.60 la Unibet.com

  • Pronostic Gateshead – Lincoln

După cinci meciuri succesive încheiate cu goluri în ambele porţi, Gateshead a câştigat ultimul meci cu Guiseley. Acasă de la începutul lunii martie a disputat nouă meciuri în campionat şi opt dintre ele au avut parte de goluri de fiecare parte. Lincoln are şi ea în acest sezon doar partide încheiate în acelaşi mod. Ultimele trei întâlniri directe, disputate toate în 2014, au avut fiecare goluri de ambele părţi. Dacă ne raportăm la toate aceste aspecte atunci este clar pronosticul pe care vi-l propunem la acest duel.
Pont: ambele echipe vor înscrie, cota 1.65 la Unibet.com

Pariază aici aceste ponturi şi dacă pierzi primeşti 50% din miză înapoi până la 150 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here