Ponturi pariuri azi Brondby – PAOK Salonic (27.08.2015)

261

predictiieuropa leaguePonturi pariuri azi Brondby – PAOK Salonic (27.08.2015) – După ce PAOK a câştigat cu 5:0 partida tur disputa din această seară de pe Brondby Stadion este una fără istoric. PAOK poate câştiga din nou sau poate nici măcar să nu marcheze, asta pentru că o interesează mai mult meciul de duminică din campionat.

Brondby vine după o victorie acasă, 1:0 cu Sonderjyske şi astfel a încheiat seria de meciuri spectaculoase, ea având o medie de aproape cinci goluri per joc în precedentele patru partide disputate înainte de partida de duminică. Acasă însă este o echipă mult mai pragmatică, iar în ultimele cinci meciuri are doar doua goluri marcate şi patru primite.

PAOK n-a primit gol în weekend acasă cu Xanthi, dar remiza “albă” de pe teren propriu poate fi trecută la minusuri. Chiar şi aşa trebuie remarcat că în ultimele cinci meciuri oficiale elenii n-au primit decât un singur gol. În turul precedent au trecut de Trnava cu 2:1 la general.

Brondby – PAOK Salonic cote pariuri sportive la Unibet

brondby - paok salonic cote pariuri

Aşa cum spuneam şi la început n-aş risca pariuri pe PAOK aici, ci mai degrabă pe numărul de goluri. Am spus că Brondby nu este o echipă foarte spectaculoasă, având o medie de puţin peste un gol în precedentele cinci meciuri. Cât despre PAOK a marcat în fiecare din deplasările din tururile precedente doar câte un gol. Sub 2.5 goluri este recomandarea mea la acest meci.

Pont pariuri Brondby – PAOK Salonic: sub 2.5 goluri, cota 1.72 la Unibet.com

Pont pariuri cotă mare Brondby – PAOK Salonic: sub 2.0 goluri (miza returnată dacă se înscriu exact 2 goluri), cota 2.38 la Unibet.com

Pariază aici acest pont şi dacă pierzi primeşti 50% din miză înapoi până la 150 RON!

[socialpoll id=”2290871″]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here