Ponturi pariuri azi Franta Ligue 1 (29.08.2015)

255

franţaPonturi pariuri azi Franta Ligue 1 (29.08.2015) – Ieri Guingamp a obţinut primele puncte din acest sezon, iar astăzi vom avea parte de alte şase partide extrem de interesante.

  • Pronostic Caen – Lyon

În primele trei runde Caen are două meciuri fără gol primit, victorii cu 1:0, şi un eşec la Nice cu 1:2. Lyon a avut un parcurs oarecum similar, după două partide în care n-a primit gol (a obţinut însă doar patru puncte), fiind învinsă acasă de Rennes cu 1:2 în etapa trecută. Lyon n-a avut vizite uşoare la Caen în ultimii ani, pierzându-le pe precedentele două la zero. La fel ca în ambele dueluri directe din sezonul precedent şi acum, ţinând cont de modul în care au evoluat cele două formaţii în primele etape, cred că sunt şanse bune să se marcheze doar într-o singură poartă sau chiar să asistăm la o remiză “albă”.
Pont: nu marchează ambele echipe, cota 2.00 la Unibet.com

  • Pronostic Angers vs Nice

Debut de senzaţie pentru Angers în Ligue 1, echipa pregătită de Stephane Moulin având după trei etape şapte puncte şi golaveraj 4:0. Sâmbătă nu va avea un meci uşor în faţa unui adversar care atât în ultima deplasare din sezonul precedent, cât şi în prima din cel curent a marcat câte trei goluri. Nice are cinci meciuri la rând şi opt din ultimele nouă încheiate cu goluri în ambele porţi. Va fi interesant dacă va continua această serie dat fiind siguranţa defensivă arătată de Angers în primele 270 de minute de joc din acest sezon. Oaspeţii să marcheze la o cotă de 1.51 cred că este un pronostic destul de bun.
Pont: Total goluri Nice – peste 0.5, cota 1.51 la Unibet.com

  • Pronostic Lille vs Gazelec Ajaccio

De ce o fi Lille solistul etapei chiar nu ştiu. Da, diferenţa dintre cele două echipe este teoretic mare, dar după trei runde Lille are golaveraj 0:1, iar Gazelec Ajaccio 0:4. La fel de adevărat este însă că adversarii gazdelor au fost destul de dificili, dar chiar şi aşa, după 270 de minute fără gol marcat poate interveni o oarecare precipitare. Mai degrabă under 2.5 goluri decât 1 solist aici, ambele echipe fiind în căutarea primului gol stagionar.
Pont: sub 2.5 goluri, cota 1.55 la Unibet.com

  • Pronostic Reims vs Lorient

După două victorii succesive Reims s-a încurcat în ultima etapă, 0:1 la Nantes. Acasă este o echipă care ia greu gol de la echipele de pluton. De la începutul lunii martie a jucat pe Stade Auguste-Delaune II şase meciuri şi, excluzându-le pe cele două cu echipe care au terminat sezonul trecut pe podium, are doar două goluri încasate. Am evidenţiat aceste lucruri şi pentru că jocul ofensiv al lui Lorient a fost modest în primele trei etape, cu doar un gol marcat, dar este drept că a avut jocuri grele, cu două echipe care reprezintă Franţa în cupele europene. Chiar dacă personal aş merge aici pe gazde, chiar şi cu miză returnată în caz de egalitate, aş recomanda totuşi precauţie deoarece în ultimele două sezoane nici un duel direct n-a fost câştigat de echipa care a jucat în faţa propriilor fani.
Pont: Reims 0, cota 1.53 la Unibet.com

  • Pronostic Rennes vs Toulouse

Bifează Rennes al treilea succes consecutiv după duelul de sâmbătă cu Toulouse? În condiţiile în care linia externă a oaspeţilor este 2-0-13 în ultimele 15 jocuri atunci da, ar putea câştiga Rennes un nou meci în Ligue 1. În plus cred că gazdele sunt şi dornice de răzbunare după ce în ultimele trei directe n-a luat punct, iar pe acest teren a primit câte două goluri în fiecare din precedentele două partide în care a fost vizitată de către Toulouse.
Pont: victorie Rennes, cota 2.15 la Unibet.com

Pariază aici aceste ponturi şi dacă pierzi primeşti 50% din miză înapoi până la 150 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here