Ponturi pariuri azi Germania Bundesliga (13.09.2015)

196

germaniaaPonturi pariuri azi Germania Bundesliga (13.09.2015) – Ultimele două partide din cadrul etapei cu numărul patru din Bundesliga germană de fotbal sunt programate a se disputa în această după-amiază.

  • Pronostic Hoffenheim vs Werder Bremen

Cele două echipe sunt vecine de clasament, dar Bremen are patru puncte, iar gazdele unul singur. După două eşecuri cu acelaşi scor de 1:2, Hoffenheim a scos un punct în runda trecută pe terenul nou-promovatei Darmstadt. Bremen şi-a revenit după eşecul de pe teren propriu cu Schalke (0:3) din runda inaugurală şi a luat patru puncte din dubla cu Hertha şi Gladbach. La fel ca în acele partide şi astăzi cred că va reuşi să marcheze, dar va şi primi gol. Ea va merge pe terenul unei echipe care în precedentele cinci meciuri interne din Bundesliga a luat gol de fiecare dată şi a terminat patru din aceste jocuri cu gol marcat. De notat şi că ultimele zece întâlniri directe au avut de asemenea goluri în ambele porţi.
Pont: ambele echipe să marcheze, cota 1.55 la Unibet

  • Pronostic Schalke vs Mainz

După eşecul de la Wolfsburg la scor de neprezentare Schalke şi egalul din primul meci intern, cu nou-promovata Darmstadt, Schalke încearcă să se revanşeze astăzi în disputa cu Mainz. Oaspeţii vin însă după două victorii şi sunt “pe val”. Ambele formaţii au câte două partide din trei încheiate cu peste 2.5 goluri şi mă aştept ca istoria să se repete, ele având ofensive capabile să puncteze la cea mai mică ocazie ivită, dar şi apărări nu foarte sigure.
Pont: peste 2.5 goluri, cota 1.69 la Unibet

Pariază aici aceste ponturi şi dacă pierzi primul pariu primeşti 50% din miză înapoi până la 150 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here