Ponturi pariuri azi Italia Serie A 24.01.2015

302

pronosticuri italia serie aPonturi pariuri azi Italia Serie A 24.01.2015 – Astazi incepe returul sezonului 2014/2015 din Serie A. Avem doua partide interesante la care incercam sa va oferim cele mai bune predictii pariuri.

  • Pronostic Cagliari – Sassuolo

Cagliari vine dupa doua partide bune, revenidindu-si dupa esecul cu 0:5 de la Palermo. A marcat cate doua goluri atat Cesenei, cat si lui Udinese. Acasa pana sa treaca de cea mai slaba echipa din Serie A avea trei esecuri succesive. Nici astazi n-o vedem sa scoata mare lucru dintr-un duel cu o echipa care evolueaza bine in 2015. Sassuolo este neinvinsa in acest an, desi a avut doua deplasari grele la Milan si Genoa (locurile 8,7) si un meci acasa cu vecina de clasament Udinese. Sassuolo are doar trei esecuri externe in acest sezon, toate pe terenul unor echipe din prima jumatate. Toate cele trei intalniri directe s-au incheiat indecis, lucru care nu ne-ar mira sa se intample astazi. La x insa adaugam si victoria echipei mai in forma.
Pronostic: sansa dubla x2, cota 1.615 la Sportingbet.ro

  • Pronostic Lazio – AC Milan

Dupa sase etape succesive in care n-a cunoscut gustul infrangerii Lazio s-a vazut invinsa duminica trecuta de Napoli (0:1). Astazi lazialii au sansa redresarii in fata unei echipe aflate in criza. Trupa lui Inzaghi se afla pe opt, la cinci puncte de romani, dar modul in care evolueaza le da putine sperante la obtinerea unui rezultat pozitiv astazi. In precedentele patru jocuri a alternat remizele externe cu esecuri pe propria arena. Sa spunem totusi despre AC Milan ca in noua deplasari n-a pierdut decat o data, la Genoa si sa mai amintim ca in precedentele patru dueluri cu echipa lui Radu Stefan este invincibila. Nu stim daca are forta sa ia punct pe Olimpico, dar credem ca macar va inscrie.
Pronostic: AC Milan peste 0.5 goluri, cota 1.50 la Sportingbet.ro

Pariati aici pe meciurile din Italia Serie A si primiti un bonus de pana la 400 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here