Ponturi pariuri azi Italia Serie A (20.09.2015)

350

italy_italian_flagPonturi pariuri azi Italia Serie A (20.09.2015) – Zi plină de fotbal în Italia, nu mai puţin de opt partide urmând să înceapă de la ora 13:30 şi până spre miezul nopţii.

  • Pont Chievo vs Inter Milan

Puţini se aşteptau ca acest duel din etapa a patra să pună faţă în faţă primele două clasate. Chievo a jucat solid în primul meci intern din acest sezon, trecând la pas de Lazio (4:0), după care a scos un nou rezultat surprinzător, 1:1 pe terenul campioanei Juventus. De partea cealaltă, formaţia milaneză este singura cu punctaj maxim în primele trei runde, câştigând toate partidele la limită. Cred că astăzi a venit timpul pentru primul pas fals al oaspeţilor, aceştia urmând să înfrunte o surprinzătoare formaţie pregătită de Maran. De notat şi că în ultimul duel direct veronezii au scos-o o remiză “albă” pe Meazza.
Pont: Chievo +0.5, cota 1.75 la Unibet

  • Pont Atalanta vs Verona

Atalanta vine după două partide reuşite din punct de vedere ofensiv, trecând cu 2:0 acasă de Frosinone după care au remizat la Sassuolo (2:2). Diseară elevii lui Reja joacă acasă cu Verona, formaţie care a luat câte două goluri în precedentele două etape, la Genoa şi acasă cu Torino. Mă aştept să repete această contraperformanţă şi astăzi în faţa echipei din Bergamo. Recomand totuşi o miză medie pe acest pronostic. Nu luaţi în calcul disputele directe din sezonul precedent – în care Atalanta n-a marcat – deoarece nu-l avea pe bancă pe Reja.
Pont: Atalanta să marcheze peste 1.5 goluri, cota 2.06 la Unibet

  • Pronostic Bologna vs Frosinone

Cu mai puţin de cinci luni în urmă cele două echipe se întâlneau în Serie B, iar acum caută să obţină primul punct din acest sezon de Serie A. Nu mă aştept la prea mult spectacol pe Stadio Renato Dall’Ara între două echipe care în trei etape au câte un gol fiecare, dar care defensiv nu putem spune că s-au făcut de râs, primind câte două goluri în fiecare joc. Sub 2.5 goluri pare în aceste condiţii un pronostic foarte bun aici.
Pont: sub 2.5 goluri, cota 1.71 la Unibet

  • Pronostic Genoa vs Juventus

Deplasarea grea pentru campioană mai ales că vine după un meci intens pe terenul lui Manchester City. Juventus are însă în Serie A o situaţie dificilă, fiind deja la şapte puncte de liderul Inter şi va forţa cu siguranţă victoria diseară. Nu va avea un joc uşor şi cred că va primi gol. Juve are cinci deplasări din ultimele şase din Serie A terminate cu gol primit, iar în acest campionat a încasat gol de Udinese sau Chievo, formaţii care pe hârtie nu-i sunt cu nimic superioare lui Genoa. Grifonul joacă excelent în ultimele şase meciuri de pe Stadio Comunale Luigi Ferraris, câştigându-le pe toate. La fel cum a făcu-o şi în ultimul duel direct de pe această arenă, când s-a impus cu 1:0, cred că poate înscrie în poarta campionilor.
Pont: Genoa să marcheze în meci, cota 1.67 la Winmasters

  • Pronostic AS Roma vs Sassuolo

Vreţi să mizaţi pe romani aici? Dacă da atunci ţineţi cont de două aspecte: n-au învins-o acasă pe Sassuolo acasă în precedentele două dueluri directe şi vin după un meci solicitant cu Barcelona. Dacă nu le consideraţi argumente suficiente pentru a evita acest joc vă mai spun şi că Sassuolo este neînvinsă în Serie A de opt etape, perioadă în care le-a învins, ce-i drept acasă, pe Milan şi Napoli. Dacă Roma ar fi avut cotă de minim 1.60 poate, poate, mergea riscat pe ea, aşa la 1.40 – 1.45 mai bine sărim peste acest joc.
Pont: meci de evitat

  • Pronostic Torino – Sampdoria

La fel ca duelul de mai sus şi aici vom avea faţă-n faţă două formaţii care au şapte puncte după trei runde. Aici însă sunt auspicii mai mari pentru un joc spectaculos. Ambele echipe au marcat minim două goluri în fiecare din primele trei runde! În plus să mai spunem şi că au luat câte patru goluri, în total. Astfel vorbim de două formaţii care au medii de peste trei goluri per joc, motiv pentru care cred că over 2.0 goluri, pronostic cu returnare de miză în cazul în care se înscriu exact două goluri, este foarte bun. Pentru a întări acest pont aş mai aminti şi că ultimul duel direct, disputat tot la Torino cu mai puţin de opt luni în urmă, s-a încheiat cu victoria “taurului” la scor de hochei pe gheaţă, 5:1.
Pont: peste 2.0 goluri, cota 1.56 la Winmasters

  • Pronostic Carpi vs Fiorentina

Duel frumos cred că va fi şi acesta, primul din istorie dintre Carpi şi Fiorentina. Formaţia debutantă în Serie A are doar un punct acumulat, deşi a marcat de cinci ori. A făcut-o de câte două ori în deplasările de la Sampdoria şi Palermo, dar şi o dată acasă cu Inter Milan. Fiorentina a jucat joi o partidă solicitantă, acasă cu Basel (1:2) în Europa League, şi aş fi precaut cu pariurile pe ea aici. În schimb cred că gol marcat de gazde este un pronostic destul de bun, mai ales dacă ne gândim că Fiorentina a luat 19 goluri în precedentele şapte deplasări. Da, a întâlnit poate adversari mai puternici decât Carpi, dar gazdele au arătat că sunt capabili să marcheze şi au făcut-o până acum prin patru jucători diferiţi.
Pont: Carpi să marcheze în meci, cota 1.58 la Winmasters

  • Pronostic Napoli vs Lazio

Lui Lazio îi priesc deplasările pe San Paolo în 2015. Mai întâi a câştigat duelul din Coppa Italia cu 1:0, după care s-a impus cu 4:2 şi în campionat. Echipa capitolină are şi un start mai bun de campionat, cu şase puncte faţă de doar două obţinute de gazde. Chiar dacă Napoli a arătat un joc dezinvolt joi cu Club Brugge (5:0) în Europa League, iar romanii au cedat clar prima deplasare din Serie A mă aştept ca elevii lui Stefano Pioli să reuşească o nouă partidă bună pe San Paolo.
Pont: Lazio handicap european +1.0, cota 1.54 la Winmasters

Pariază aici aceste ponturi şi dacă pierzi primul pariu primeşti 50% din miză înapoi până la 150 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here