Ponturi pariuri azi Rapid Suceava – FC Braşov (23.09.2015)

220

ponturi pariuri liga 1 romaniaPonturi pariuri azi Rapid Suceava – FC Braşov (23.09.2015) – Pe Stadionul Areni din Suceava avem în această după-amiază un duel între două divizionare secunde, unul dintre cele mai echilibrate meciuri ale zilei.

Rapid Suceava evoluează în prima serie, acolo unde a strâns şase puncte din 12 posibile. Ea vine după o deplasare la Bacău, unde a cedat cu 0:1. Pentru suceveni a fost al treilea duel consecutiv încheiat cu sub 2.5 goluri. Chiar şi aşa în cele trei meciuri jucate acasă în sezonul curent a marcat de patru ori, în turul precedent din Cupa României eliminând-o pe Ceahlăul Piatra Neamţ după prelungiri.

FC Braşov s-a calificat şi ea destul de dramatic în 16-imi, trecând cu 3:2 de Metalul Reşiţa, în deplasare. După acel succes a urmat un egal acasă cu Bihor Oradea. Să spunem despre oaspeţi că au trei partide externe disputate în sezonul curent, pe ultimele două câştigându-le cu acelaşi scor de 3:2.

Un pronostic bun aici mi se pare cel recomandat mai jos. Sucevenii n-au marcat mai mult de un gol decât în meciul cu modesta Bucovina Pojorâta, în rest având dificultăţi reale pe faza defensivă. Chiar dacă braşovenii au arătat ceva probleme defensive în ultimele deplasări astăzi mă aştept să reziste şi nu cred că vor încasa mai mult de un gol.

Pont pariuri Rapid Suceava – FC Braşov: Rapid Suceava să marcheze sub 1.5 goluri, cota 1.46 la Unibet

Pariază acum acest pont şi dacă este primul bilet plasat şi-l pierzi primeşti 50% din miză înapoi, până la 150 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here