Ponturi pariuri azi Spania La Liga (12.09.2015)

234

spania1Ponturi pariuri azi Spania La Liga (12.09.2015) – Astăzi avem un super meci în La Liga, Atletico Madrid urmând s-o înfrunte pe Barcelona în derby-ul dintre campioanelor din ultimele două sezoane.

  • Pronostic Espanyol vs Real Madrid

Real Madrid a câştigat ultimele şase întâlniri directe, iar în precedentele trei de fiecare dată diferenţa înregistrată pe tabelă a fost de minim două goluri. Realul s-a mişcat ofensiv excelent în ultima etapă, trecând cu 5:0 acasă de Betis, în aceeaşi rundă în care Espanyol pierdea cu 1:3 la Villarreal. Dacă în prima etapă la Gijon Realul a avut probleme cred că astăzi vor sta lucrurile diferit deoarece nu vor mai întâlni o echipă care să se axeze exclusiv pe defensivă. Un nou succes al Realului la minim două goluri în faţa catalanilor mi se pare destul de plauzibil. 
Pont: Real Madrid -1.5, cota 2.00 la Winmasters

  • Pronostic Sporting Gijon vs Valencia

Nu vă recomand să pariaţi pe acest duel între două formaţii care au încheiat la egalitate primele două jocuri din acest sezon. Da, Valencia are prima şansă, dar trebuie să ţineţi cont de câteva aspecte. Gijonul în primul meci intern a ţinut-o în şah pe Real Madrid. Valencia n-a putut câştiga prima ieşire pe terenul unei formaţii cam de acelaşi calibru cu Sporting, în speţă Rayo Vallecano. Nu în ultimul rând trebuie să privim puţin în viitor şi să observăm că miercuri Valencia va debuta în grupele Ligii Campionilor şi cu siguranţă acel meci cu Zenit este mult mai important. 
Pont: meci de evitat

  • Pronostic Atletico Madrid vs Barcelona

Vom avea în teren două dintre reprezentantele Spaniei în grupele Ligii Campionilor. De asemenea se întâlnesc două echipe care în primele trei runde n-au luat gol, iar Barcelona a fost de un pragmatism nebănuit, câştigând cu 1:0 atât jocul de la Bilbao, cât şi pe cel de acasă cu Malaga. Sub 2.5 goluri au fost în opt din ultimele zece dueluri directe şi la acelaşi lucru mă aştept şi astăzi dat fiind modul în care au început echipele acest campionat, dar şi perspectiva unor deplasări dificile la mijlocul săptămânii viitoare în Champions League. 
Pont: sub 2.5 goluri, cota 1.73 la Unibet

  • Pronostic Betis vs Real Sociedad

Real Sociedad caută să marcheze primul gol din acest campionat, dar în acelaşi timp încearcă să ramână fără gol primit şi după acest joc. Va vizita o echipă umilită pe Bernabeu în runda precedentă (0:5) şi care în primul meci intern n-a putut trece de Villarreal, egalând cu greu pe final. Din punct de vedere ofensiv nu-mi inspiră prea mare încredere astfel că mă aştept ca ultimul joc programat astăzi în La Liga să aibă şi el un maxim de două reuşite. 
Pont: sub 2.5 goluri, cota 1.70 la Unibet

Pariază aici aceste ponturi şi dacă pierzi primul pariu primeşti 50% din miză înapoi până la 150 RON!

Top 3 tipsteri 1-18 martie 2018

  Tipster C P A % CM UP
1 Radu Oprea 32 16 2 66.67% 1.59 Vezi AICI >> 
2 Ag2r 19 10 1 65.52% 1.62 Vezi AICI>>
3 Blancone 36 20 0 64.29% 1.57 Vezi AICI >>
C = pronosticuri castigate
P = pronosticuri pierdute
A = pronosticuri anulate
% = procentajul pronosticurilor castigate
CM = cota medie
UP = da click pe linkuri pentru a vedea ultimele pronosticuri ale tipsterului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here